• Bérletvásárlási és nyugdíjas kedvezmény, hétköznapi akció is elérhető.

  • Éjszakai fürdőzések is lesznek még a héten.

Tegnap írtunk a fürdők napi árengedményeiről. Akár egész jelentős kedvezményeket is lehet találni, itt olvashat róluk bővebben.

Bükfürdő: a Bükfürdő Thermal & Spa is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség karácsonyi kampányához. Ez azt jelenti, hogy a fürdő webshopjában december 22-ig 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók – hétfőtől csütörtökig felhasználható – fürdőbelépők, ami akár ideális karácsonyi ajándék is lehet. A belépők 90 napig érvényesek.

Hajdúböszörmény: december 22-ig érvényes a Bocskai Gyógyfürdő adventi akciója. Ennek keretében – hétköznap – kedvezményes belépőket kínálnak a nyugdíjasok és a diákok számára. Számukra a napi belépőjegy 2150 forintba, városkártyával 1990 forintba kerül. Akciós áron kínálják a hétköznapi, 10 alkalmas nyugdíjas és diák bérletet is, aminek az ára kereken 20 ezer forint.

Hajdúnánás: a Hajdúnánási Gyógyfürdő kétféle akciót is kínál, az egyik a Kedvező Kedd, a másik a Nyugdíjas Csütörtök. Keddenként egy teljes árú belépő megvásárlása esetén egy további jegy 50 százalékos árengedménnyel vásárolható meg. Ez a lehetőség visszavonásig érvényes. A nyugdíjas kedvezményük pedig a december még hátralévő három csütörtöki napján használható ki, ezeken a napokon a nyugdíjas belépő ára 2500 forint.

Karcag: most pénteken is éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. Ezen a napon egészen éjfélig lesz nyitva a termálfürdő (belépni 22 óráig lehet) és a kültéri gyógymedencék használhatók.

Miskolctapolca: december 16-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A fürdőzés 18:30-tól 22:30-ig tart és még szaunaszeánszokra is sor kerül. A szimpla esti fürdőbelépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Nyírbátor: adventi akciókat hirdetett a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. A városkártyával rendelkező vendégek 50 százalékos árengedményt kapnak a jegyárakból december 24-ig. A wellness belépőket minden vendégnek 50 százalékkal olcsóbban kínálják, valamint hétfőtől péntekig mindenkinek 33 százalékos kedvezményt nyújtanak a napijegyek árából is. Utóbbi két kedvezmény is december 24-ig érvényes.

Nyíregyháza: 50 alkalomra szóló, 360 napig érvényes bérletet kínál az Aquarius Élményfürdő. Ez eleve kedvezményes belépési lehetőséget biztosít, de most – december 23-ig – 10 százalékos további árengedményt is biztosítanak.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Nyugdíjas Kedd akciójának keretében keddenként a szenior korosztály 1900 forintért válthat napi belépőjegyet. Ez a kedvezmény december 22. és január 7. között nem érvényes, tehát idén még jövő kedden lehet kihasználni.

Sárvár szabadtéri termálmedence

Szeged: december 15-én, azaz pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21 órától 23:40-ig tartó programra 4400 forintba kerül a belépő. A vendégek az este folyamán szaunaszeánszokon is részt vehetnek.