• Több helyen is éjszakai fürdőzéssel készülnek a két ünnep közötti időszakra, sőt az egyik termálfürdőben karácsonykor is lesz esti fürdős program.

  • Hajdúnánáson a diákokat és a nyugdíjasokat is kedvezménnyel várják.

Gyula: az AquaPalota élményfürdő megnyitásának évfordulója alkalmából december 27-én, szerdán éjszakai élményfürdőzést rendeznek. A 20 órától éjfélig tartó fürdőzésre 3000 forint a belépő és mindenkit megvendégelnek egy pezsgős koktéllal is.

Hajdúnánás: a Hajdúnánási Gyógyfürdő – december 27. és 31. között – a diákoknak 50 százalékos kedvezményt biztosít a napijegyek árából. December 28-án is érvényes lesz a fürdő Nyugdíjas Csütörtök kedvezménye, ezen a napon a nyugdíjas napijegy ára csak 2500 forint.

Igal: december 31-re délutáni medencepartyval készül az Igali Gyógyfürdő. Az első 100 látogatót egy pohár pezsgővel várják. 10 és 14 óra között retro disco lesz a kinti termálmedencénél, 11 órától pedig két sztárvendég lép fel: Falusi Mariann és Weisz Viktor. December 31-én a fürdő 15 óráig tart majd nyitva.

Szilveszteri fürdőbuli az Igali Gyógyfürdőben

Kaposvár: december 30-án előszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. Jó zenékkel, éjfélkor pezsgős koccintással várják a fürdőzőket. A felnőtt belépő 2500 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas jegy 1850 forintba kerül. Ugyanezért a két jegytípusért szaunahasználattal együtt 4050 forintot és 3100 forintot kérnek.

Karcag: december 29-én, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. Belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás pedig csak éjfélkor lesz.

Kiskunmajsa: előszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz december 30-án a Jonathermál fürdőben. A 19:30 és éjfél közötti programról további információkat olvashat a Jonathermál honlapján.

Miskolctapolca: jövő szombaton, december 30-án éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba kerül, a szaunaestre is érvényes jegy ára pedig 5650 forint.

Szeged: a két ünnep között is megtartja szokásos pénteki éjszakai fürdőzését a Napfényfürdő Aquapolis. A 21 óra és 23:40 közötti programra a belépő 4400 forintba kerül, az esti szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 600 forintért vehetnek részt. Az esti fürdőzésre csak 16 év felettieket várnak.

Tiszakécske: december 30-án előszilveszteri éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja az évet a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A fürdőzőket welcome pezsgővel köszöntik, szaunaszeánszokat is tartanak, a zenét DJ biztosítja és nem marad el a jól megszokott éjszakai filmvetítés sem. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Vásárosnamény: a Szilva Termálfürdőben karácsonyi éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik. December 25-én 20:30-tól éjjel fél 1-ig tart a zenés fürdőzés, amire a belépő csak 2000 forintba kerül.

A szilveszteri esti fürdős programokról itt olvashat.