• Gyógyászati és szünidei kedvezmény, visszatérő nyugdíjas akció és több éjszakai fürdőzés.

  • Így indul a 2024-es év a fürdőkben.

Bükfürdő: rendkívül széles masszázskínálattal várja vendégeit a Bükfürdő Thermal & Spa, ráadásul ahogy a listájukból látható, a nyugdíjasoknak, illetve a 60 év felettieknek jelentős árengedményt adnak. A fürdő tízkabinos szaunavilága exkluzív szaunaprogramokat kínál a tél további részében is, erről minden további részletet elolvashat ide kattintva.

Hajdúszoboszló: január 8-án indul a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő „téli feltöltődés” nevű akciója. Ennek keretében a támogatott gyógykúrát igénybe vevő vendégek számára – hétköznapokon – 50 százalékos kedvezményt biztosítanak az Aqua-Palace élményfürdőbe szóló belépők árából. Ezen felül a harmadik kúrától kezdődően a vendégek 10 százalékos törzsvendég kedvezményt is igénybe vehetnek. Sőt, legalább 4 napra érvényes kúracsomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják, illetve a kezelési napokon a csomagár egy Pávai ásványvizet, vagy gyógyteát is tartalmaz.

Karcag: folytatódnak az Akácliget Fürdő pénteki éjszakai fürdőzései. Ezen a héten pénteken is éjfélig tartó nyitvatartással várják a fürdőzőket, akik az este folyamán a kültéri gyógymedencéket használhatják.

Nyíregyháza: a téli tanítási szünet idején, azaz még ezen a héten napközbeni gyerekprogramokat tartanak az Aquarius Élményfürdőben. Január 6-án pedig évindító szaunaestet rendeznek 20:30-tól 01:30-ig. Mivel a termálmedencék is nyitva lesznek, ez egyben éjszakai fürdőzési lehetőséget is jelent. A programról további részleteket találnak a fürdő honlapján.

Pápa: jövő héttől újraindul a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” nevű kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas belépők minden hétfőn és csütörtökön 50 százalékos árengedménnyel vásárolhatók meg. Az akció május 31-ig tart, a hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Szeged: január 5-én, pénteken esti fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A zenés program 21 órakor kezdődik és 23:40-ig fog tartani, a belépőjegyért pedig 4400 forintot kérnek. Szaunaszeánszok is lesznek, ezekre alkalmanként 600 forintért váltható belépő.

Szentes: még január 7-ig tart a Szentesi Üdülőközpont téli szüneti kedvezménye. Ennek keretében a diák és gyermek napijegyek 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Ráadásul, akik kedvezményes diák, vagy gyermek jegyet vásárolnak, azok a felnőtt napijegy árából is 30 százalékos engedményt kapnak.

Tiszaújváros: a gyógyfürdő fennállásának 25. évfordulója alkalmából – januártól májusig – minden hónap második szerdáján (tehát először jövő szerdán) 25 százalékos kedvezményt nyújtanak a belépők árából. A hónapok harmadik szerdáin pedig a nyugdíjasok kapnak 25 százalékos árengedményt.

Vásárosnamény: éjszakai fürdőzéssel indítja az évet a Szilva Termálfürdő. Január 6-án, szombaton 20:30-tól éjjel fél 1-ig fog tartani az esti program, amire a belépőjegy 2500 forintba kerül.