• Néhány termálfürdő kedvezménnyel kínál egyes belépőjegyeket, vagy éppen kedvező fürdőgyógyászati csomaggal álltak elő.

  • Több helyen szaunaestet és éjszakai fürdőzést is tartanak ezen a hétvégén.

Balmazújváros: szaunaestet rendeznek január 13-án, szombaton a Kamilla Gyógyfürdőben. 20 óra és éjjel fél 1 között szaunaprogramokkal, fürdőzési lehetőséggel, frissítő italokkal várják a vendégeket. Az esti belépőjegy ára 6000 forint.

Hajdúszoboszló: január 8-tól március 8-ig tart a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő „téli feltöltődés” nevű akciója. Ennek keretében a támogatott gyógykúrát igénybe vevők számára – hétköznapokon – 50 százalékos kedvezményt biztosítanak az Aqua-Palace élményfürdőbe szóló belépők árából. Ezen felül a harmadik kúrától kezdődően a vendégek 10 százalékos törzsvendég kedvezményt is igénybe vehetnek. Sőt, legalább négy napra érvényes kúracsomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják, illetve a kezelési napokon a csomagár egy Pávai ásványvizet, vagy egy pohár gyógyteát is tartalmaz.

Kaposvár: pótszilveszteri zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Virágfürdőben január 13-án. A gyógyfürdő 23 óráig, a wellness világ és a fedett élményfürdő 00:45-ig tart nyitva. Az este folyamán szaunaprogramokat is tartanak.

Kisújszállás: „szuper szerda” néven hirdetett akciót a Kumánia Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy szerdánként minden fürdőbelépő egységesen 1650 forintba kerül. A kedvezmény januárban és februárban érvényes.

Élménymedence a Kumánia Gyógyfürdőben

Pápa: ismét elérhető a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” akciója. Minden hétfőn és csütörtökön 50 százalékos kedvezménnyel válthatók nyugdíjas napijegyek. Január 13-án szaunaestet is tartanak, a 19:30-tól kezdődő programra 5900 forintért váltható belépő.

Sárvár: folytatódik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas belépők 1900 forintért vásárolhatók meg. Az akció az iskolaszünetek kivételével egész évben érvényes.

Szeged: január 12-én, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A zenés program 21 órakor kezdődik és 23:40-ig tart, a belépőjegyért pedig 4400 forintot kérnek. Szaunaszeánszok is lesznek, ezekre alkalmanként 600 forintért váltható belépő. A programra csak 16 év felettieket várnak.

Szentes: még január 14-ig érvényes a Szentesi Üdülőközpont kedvezménye, aminek keretében a gyermek és diák belépők, valamint bérletek 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Szigetvár: január 13-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19-től 23 óráig tartó programra a belépő 3200 forintba (Szigetvár kártyával 1920 forintba) kerül.

Tiszakécske: január 13-án, most szombaton tartja első idei éjszakai fürdőzését a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Az uszodatérben 18 órától DJ biztosítja a zenét, 20 órától filmvetítés lesz a kinti medencéknél. A fürdő ezen a napon csak éjfélkor zár.