• Több fürdőben is szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak a héten.

  • A Hagymatikum a megnyitásának az évfordulóját ünnepli, Hajdúnánáson és Tamásiban akciós napijegyet kínálnak a nyugdíjasoknak.

Csurgó: január 20-án a megszokottnál tovább, este 10 óráig lesz nyitva a Csurgói Városi Uszoda. Ezen a napon habfürdőzéssel és szaunafelöntésekkel várják a vendégeket.

Debrecen: éjszakai fürdőzés és habparty lesz január 20-án az Aquaticum Élményfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó program idején két DJ gondoskodik a jó hangulatról.

Hajdúnánás: január hátralevő részében is érvényes a „nyugdíjas csütörtök” kedvezmény a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Most és jövő csütörtökön 2500 forintért válthatnak napi belépőjegyet a nyugdíjasok.

Makó: január 20-án, szombaton ünneplik a Hagymatikum fürdő megnyitásának a 12. évfordulóját. Erre a napra kreatív sarokkal, vízi tornával, koncerttel, vízi balettel, retró show-val, habpartys esti fürdőzéssel, azaz rengeteg programmal készülnek.

Miskolctapolca: most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek az Ellipsum Élményfürdőben. 19:30-tól a Relax csarnok négy beltéri, valamint kültéri ülőmedencéje áll a vendégek rendelkezésére. Az éjszakai fürdőjegy 4570 forintba kerül.

Nyíregyháza: január 20-án, szombaton éjszakai fürdőzéssel egybekötött szaunaest lesz az Aquarius Élményfürdőben. A 20:30 és éjjel fél 2 közötti programra a fürdőbelépő 4500 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 6900 forintba kerül. Az Aquarius bevezetett egy új jegytípust is, erről itt olvashat további információkat.

Ráckeve: szerdánként „Vitalizáló szaunaestet”, vasárnaponként „Relaxációs szaunaestet” tartanak az Aqua Land Termálfürdőben. Mindkét est 6990 forintos jegyáron látogatható, amely tartalmazza a szaunaprogramokat, a programok közötti bőrápolási ceremóniákat, a Fedett Fürdő, a Vitál Központ és két kültéri medence használatát. Sőt, ezen felül magában foglalja a friss gyümölcs-, és zöldségkínálást, a Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást. Mindkét est az egészséges szaunázás jegyében, a szaunaetikett betartásával szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogatható. Mindkét est alkalmával apartmanok foglalhatók villaparkban, amely közvetlen kertkapcsolattal csatlakozik fürdőhöz. A szaunaestekről itt talál bővebb információkat.

medence az Aqua Land fürdőben

Tamási: januárban minden csütörtökön díjmentes szaunafelöntéseket tartanak a Tamási Termálfürdőben, a szaunaprogramok 17:00-kor és 18:30-kor kezdődnek. Január 19-én, most pénteken nyugdíjas nap lesz a fürdőben, ami azt jelenti, hogy a nyugdíjasok számára csak 1750 forintba kerül a belépőjegy.

Vásárosnamény: január 20-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30 és éjjel fél 1 közötti fürdőzésre az esti belépőjegy 2500 forintba kerül.