• Mostantól a komplex belépőnél olcsóbb jegyet is válthatnak az Aquariusba érkező vendégek.

  • A szezonon kívül megvásárolható jegy a termálvilág részlegbe biztosít belépést.

A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található Aquarius Élményfürdő tavaly ősszel olyan akciót hirdetett, aminek keretében a fürdő termál részlegébe szóló belépőt kínáltak – a komplex jegynél kedvezőbb áron. Az akció sikeresnek bizonyult, ezért ettől a héttől kezdődően – a szezonon kívüli időszakban – állandó jelleggel elérhető lesz ez a jegytípus.

A felnőtt termál belépőjeggyel a termálvilág medencéi állnak a vendégek rendelkezésére. Ez a belső, kör alakú medencét, az ott található jacuzzit és Kneipp-taposót, a kültéri termálmedencét, és a gyermekvilág medencéit jelenti.

Az egész napra érvényes termál belépőjegy nyíregyházi lakosok számára hétköznapokon 3000 forintba, hétvégén és ünnepnapokon 3100 forintba kerül. A nem nyíregyházi lakosoknak a termál belépőjegy ára hétköznap 4500 forint, hétvégén és ünnepnapokon 4700 forint.

A jegyhez külön szaunabelépő is váltható, illetve kiegészítő jegy ellenében az élményvilág részleg medencéit is használhatják. Akár már bent a fürdőben is dönthetnek így, ugyanis az élményvilág előtt felállított kapun átlépve külön kiegészítő jegy terhelődik a karórára, amelynek díja távozáskor fizetendő.

A termál belépőből nincs külön gyermek, diák és nyugdíjas jegytípus, de nekik is érdemes lehet ezt választani, hiszen a gyermekvilág használatát is magában foglalja. A belépőről további információkat talál a fürdő weboldalán.

Aquarius élményfürdő Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, belépő ár

 

Az Aquariust működtető társaság vezérigazgatója nemrég a helyi televíziónak nyilatkozott az elmúlt évük alakulásáról. Erről itt olvashat.