• Amolyan karácsony előtti last minute kedvezményt lehet igénybe venni jövő héten a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben.

  • Akár a jegy árának a felét is meg lehet spórolni.

Időnként egész jó akciókkal áll elő a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő, s így lesz ez a jövő héten is. December 18. és 21. között, azaz hétfőtől csütörtökig 1+1 akciót hirdettek. Ez azt jelenti, hogy két darab napi belépőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárból 50 százalékos árengedményt biztosítanak. Vagy ezt úgy is nézhetjük, hogy az egyik belépőért nem kell fizetni.

Berekfürdőn amúgy sem drágák a belépők, hiszen egy felnőtt napijegy 3100 forintba, a diák és nyugdíjas napijegy pedig 2600 forintba kerül. Most pedig ezért az árért ketten válthatnak belépőjegyet. (Az akció a zárás előtti 3 órás kedvezményes jegyre nem vonatkozik).

A fürdő másik akciója jövő pénteken, december 22-én lesz érvényes. Ekkor a nyugdíjas belépők árából 500 forint kedvezmény nyújtanak. Így a nyugdíjas napijegy pénteken 2100 forintba kerül. Aki teheti, annak érdemes ezeket a kedvezményeket kihasználni.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő egyébként az év végi ünnepi időszakban is minden egyes nap nyitva tart, náluk nincs szünnap. December 24-én 8 és 14 óra között lesznek nyitva, december 25-től 30-ig 8 és 20 óra között várják a vendégeket. December 31-én 8 órakor nyitnak és 18 órakor zárnak, január elsején pedig 10 órakor nyitnak és 20 órakor lesz záróra.

Fedett medencetér Berekfürdőn

A berekfürdői gyógyvíz kifejezetten előnyös a mozgásszervi problémák esetén, ezen belül is a térdízületet, a gerincet és a csípőt érintő meszesedéseknél. Idegfájdalmakra is jó hatása van, továbbá egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségeken is segíthet, de gyorsítja a sérülések utáni rehabilitációt is. A berekfürdői fürdőzésekkor egyaránt érvényesül a jód gyulladáscsökkentő és a bróm nyugtató, stresszoldó hatása is.