• Akik kiszakadnának a hideg, ködös hétköznapokból, azokat most egy kedvező szállásakcióval várják Tiszakécskén.

  • Már a nyári hónapokra is remek, kedvezményes csomagajánlatokat kínál a Barack Thermal Resort, megéri időben foglalni.

Egy téli wellness hétvégéhez, vagy akár a nyári vakáció eltöltéséhez is ideális helyszín a Tisza ölelésében fekvő Tiszakécske. Az itt található Barack Thermal Resortban szép, pihentető természeti környezetben kapcsolódhatunk ki, ugyanakkor a kényelemről, a minőségi szolgáltatásokról sem kell lemondanunk.

Az üdülőkomplexum része egy 10 medencés termálfürdő, ahol minősített gyógyvízben is lazulhatunk. A tiszakécskei gyógyvíz javallatainak a köre rendkívül széles, hiszen a reumatikus bántalmak, az ízületi gyulladás, a csontrendszert érintő betegségek, a gerincbetegségek, továbbá a műtét utáni rehabilitáció, a baleseti utókezelés, egyes nőgyógyászati betegségek is közéjük tartoznak. Ivókúra formájában pedig a gyomorsavtúltengésre van kedvező hatással.

Sokak számára a Barack Thermal Resort egyik fő vonzerejét a színvonalas szaunavilág jelenti. Ez nem véletlen, hiszen itt finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, relax szauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium jelenti a választékot, de merülő medence, dézsafürdő, jégkása kút, továbbá egy kuriózumnak számító homokfürdő pihenő is a vendégek rendelkezésére áll.

A szálláshelyekre sem lehet panasz, mert az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, a felújított Thermal Apartmanok, az exkluzív Natura Apartmanok és a Thermal Camping minden szállásigényt kielégít.

Natura apartman medencéje a Barack Thermalban

Kedvezményes Téli Wellness
Akik a hideg, nyirkos időből kiszakadnának pár napra, azoknak jó választás a Barack Thermal Hotel & Spa által kínált „Téli Wellness” szálláscsomag, ami február végéig vehető igénybe, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. Akik január 31-ig lefoglalják a csomagot, azoknak 15 százalékos árengedményt biztosítanak.

A csomagajánlatról itt megtalál minden tudnivalót. Ez egyébként félpanziós ellátást tartalmaz és magában foglalja a fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát is, ahol még a távozás napján is zárásig maradhatnak.

Tiszakécskei Barack fürdő télen

Vonzó nyári csomagajánlatok
Már az idei nyárra vonatkozó csomagjait is meghirdette a Barack Thermal Resort. Ezek között a szállodai és az apartmanos ellátást keresők is jó ajánlatokat találhatnak, rövidebb és hosszabb tartózkodási idő esetén is.

Érdemes tudni, hogy június nagy részére vonatkozóan 15 százalékos kedvezményt kínálnak. Sőt, ezen belül a június 16. és 21. közötti napokra az árengedmény mértéke a 20 százalékot is eléri. A „Kedvező Nyári Napok” nevű akcióról itt olvashat el minden további információt.

csúszdapark Tiszakécskén a Barack Thermalban

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.