• Olyan kedvezménnyel állt elő az egyik Vas vármegyei – gyógyvizes – fürdő, amit eddig csak szezonon kívül kínáltak.

  • A felnőtt és nyugdíjas jegyeket a hét két napján féláron biztosítják.

Vas vármegyében, Pápa és Szombathely között nagyjából félúton található Celldömölk. Az itt működő Vulkán Gyógy- és Élményfürdő a kiemelt időszakokon, azaz a tanítási szüneteken kívül rendszeresen előáll egy egész jó akcióval. Ez azt jelenti, hogy szerdánként és péntekenként jelentős kedvezménnyel biztosítanak napijegyeket.

Az árengedmény a nyári vakáció kezdetén eredetileg kifutott volna, azonban meghosszabbították, méghozzá egészen december 20-ig. Minden héten szerdán és péntekenként a felnőtt napi belépő ára 1900 forint, a nyugdíjas napijegyért pedig 1500 forint fizetendő. Ez a teljes jegyárhoz képest a felnőtt belépőnél 50 százalékos, a nyugdíjas belépő esetében 52 százalékos kedvezményt jelent.

Aki tehetni, annak érdemes ezzel a lehetőséggel élnie, hiszen a fürdőben nyolc medence és 1600 négyzetméternyi vízfelület várja a vendégeket. Azaz nagyon jó ajánlatnak számít ez a szerdai és pénteki akció.

Pláne, hogy a Vulkánfürdőben minősített gyógyvízzel töltött medencék is találhatók. Celldömölkön nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos, nagy fluoridtartalmú, 43 Celsius-fokos termálvíz tör a felszínre. A víz összes oldott ásványianyag-tartalma 3330 mg/liter.

A gyógyhatása elsősorban mozgásszervi panaszok esetén érvényesül. Ide tartoznak a porckopások, az ízületeket körbeölelő izmok és inak fájdalma, a derékfájás, az idült gyulladásos reumatológiai megbetegedések. Gyorsítja az ortopédiai és traumatológiai műtéteket követő rehabilitációt, de segíthet a túlterheltség, a stressz leküzdésében is. Utóbbi révén hozzájárul a betegségek megelőzéséhez is.

Celldömölk termálfürdő

Somogy legolcsóbb gyógyvizes fürdőjéről itt olvashat.

A heti fürdős programajánlónkat itt találja.