• Ezen a héten több fürdőben éjszakai programokkal várják a vendégeket, még olyan helyeken is, ahol ritka az esti fürdőzés.

  • Nyugdíjas találkozót, gyerekfoglalkozást és belépőjegyes akciót is el lehet csípni a következő napokban.

A Dunántúl legjobb termálfürdős akciójáról itt olvashat.
Barcs: retro és világslágerekkel egybekötött élőzenés éjszakai fürdőzés lesz a Barcsi Gyógyfürdőben. A július 6-án, 20 órától éjfélig tartó fürdőzésre a belépőjegy 3000 forintba kerül.

Cegléd: zenés éjszakai fürdőzést tartanak július 6-án a Ceglédi Gyógyfürdőben. A zenéről GustavM gondoskodik. A program 20 órától éjjel 2 óráig tart, az esti belépőt a fürdő honlapján online elővételben is megvásárolhatják.

Cserkeszőlő: most szombaton, július 6-án éjszakai fürdőzés lesz a település termálfürdőjében. A 21 órától éjjel 1-ig tartó program sztárvendége Erős X Spigiboy. A fürdőzés idején a szabadtéri medencék használhatók.

Győr: hétvégére hirdetett egy akciót az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A Győrkőcfesztivál alkalmából július 6-án és 7-én 1 felnőttel 2 gyerek ingyen fürdőzhet és belépőjegyet csak a felnőttnek kell váltani.

Földes: július 6-án, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Földesi Termálfürdőben. A 19:30 és 00:30 közötti programra a belépőjegy mindössze 1000 forintba kerül. A labdarúgó Eb aktuális meccseit óriáskivetítőn kísérhetik figyelemmel a vendégek.

Makó: éjszakai fürdőzést tartanak a Hagymatikum Gyógyfürdőben július 6-án. A zenéről DJ gondoskodik és ezen a napon éjfélig lesz nyitva a Hagymatikum.

Miskolctapolca: élőzenés éjszakai fürdőzés lesz július 6-án a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti program idején a vendégek akár szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Püspökladány: a Sárrét Kincse fürdőben július 7-én, vasárnap délutáni programmal várják a legfiatalabb fürdővendégeket: ez pedig az Aqua Manó Party nevű interaktív gyerekműsor lesz.

Sárvár: délutáni medencés partyt tartanak július 5-én, pénteken a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. 17 órától az Animal Cannibals felel a jó hangulatért.

Tiszaföldvár: most szombaton nyugdíjas fesztivált rendeznek a Tiszaföldvári Strandfürdőben. A fürdő szabadtéri színpadán 9 órától kezdődnek a műsorok, s ezen a napon 1700 forintba kerül a fürdőbelépő.

Az idei Strandok Éjszakájáról itt talál információkat.