• Kisebb „strandok éjszakája” lesz a következő napokban, ugyanis több termálfürdőben is éjszakai fürdőzést rendeznek.

  • Sok helyen zenés programmal, lézershow-val, vagy éppen tűzzsonglőrökkel készülnek az esti fürdőzésre.

A Semmelweis-nap alkalmából jövő hétfőn számos fürdőben kedvezménnyel várják az egészségügyi szakdolgozókat. Erről itt olvashat. Jövő héten indul Czanik Balázs országos strand roadshow-ja, ami 20 település fürdőjét érint. Utóbbiak listáját itt találja.

Abony: június 28-án, pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Abonyi Városi Termál- és Strandfürdőben. A vendégeket welcome drinkkel várják. A 20 órától éjfélig tartó programra egységesen 1900 forintba kerül a belépő.

Albertirsa: június 28-án zenés esti fürdőzést tartanak az Albertirsai Gyógyvizű Fürdőben. Az esti program 20 órakor kezdődik és 23 óráig fog tartani, az éjszakai fürdőjegy ára 2800 forint.

Dunaszerdahely: szintén június 28-án, pénteken lesz éjszakai fürdőzés a Thermalpark fürdőben. Az éjfélig tartó fürdőzés idején a jó hangulatról DJ gondoskodik.

Hajdúnánás: június 29-én, szombaton strand party lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. 20 óra és éjjel 1 óra között fényshow-val és jó zenékkel várják a fürdőzőket. Az éjszakai fürdőbelépő 3000 forintba kerül, ugyanez szaunahasználattal 3600 forint.

Kaba: idei első éjszakai fürdőzését rendezi meg a Kabai Városi Gyógyfürdő. 19 és 23 óra között tűzzsonglőrök és DJ szórakoztatja a vendégeket. A napijegyek az esti programra is érvényesek, de 16 órától éjszakai jegy is váltható, ami 1500 forintba kerül.

Martfű: június 29-én napközben strandparty lesz a termálfürdőben, a sztárvendég Dévényi Tibor (17 órától). Népi játékokkal, trambulinnal, légvárral, sörponggal, strandkézilabda meccsel készülnek erre a napra. 20 órától pedig lézershow-val egybekötött éjszakai fürdőzés veszi kezdetét.

Miskolctapolca: június 29-én éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum Élményfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti fürdőzésre az esti belépő 4570 forintba kerül.

Miskolctapolca Ellipsum éjszakai fürdőzés

Püspökladány: most szombaton, június 29-én éjszakai fürdőzést tartanak a Sárrét Kincse fürdőben. A „latin house night” 20:30-tól éjjel 1 óráig fog tartani. A belépő ára egész kedvező, mindössze 1500 forint.