• A magyar egészségügy napja, vagy más néven a Semmelweis-nap alkalmából több fürdő is kedvezménnyel várja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjait.

  • Egyes fürdőkben ez a kedvezmény a családtagokra is érvényes.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai számára több hazai fürdő is árengedmény biztosít a Semmelweis-nap alkalmából július 1-jén, azaz jövő hétfőn. A kedvezményt kizárólag kamarai tagok vehetik igénybe a digitális tagsági kártyájuk felmutatásával. Ugyanakkor néhány fürdőben a kamarai tag családtagjai is igénybe vehetik a kedvezményt.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. létesítményei közül öt helyen nyújtanak 50 százalékos kedvezményt a felnőtt napi belépők árából július 1-jén, kizárólag helyszíni jegyvásárlás esetén. A szakdolgozók a következő fürdőkben vehetik igénybe az árengedményt: Palatinus Gyógyfürdő, Paskál Gyógyfürdő, Pesterzsébeti Gyógyfürdő, valamint a Római Strandfürdő és a Pünkösdfürdői Strandfürdő.

A főváros 16. kerületében található Erzsébetligeti Rátonyi Gábor Uszoda is kedvezményt biztosít a szakdolgozóknak. Ennek mértéke 20 százalék, minden belépőtípus árából.

A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdő 50 százalékos strandbelépő kedvezményt biztosít a MESZK tagsági kártyát felmutató vendégeknek július 1-jén. Ez konkrétan azt jelenti, hogy számukra 4980 forint helyett 2490 forintba kerül a belépőjegy. A strandbelépő tartalmazza a szabadtéri termálvizes, gyógyvizes és hidegvizes medencék használatát, a csúszdapark igénybevételét, a területen lévő sportpályák (homokos strandröplabda pálya, aszfaltos focipálya) használatát, ingyenes napernyőt és napágyat (korlátozott számban). A parkolás pedig ingyenes.

A Hajdúnánási Gyógyfürdő is csatlakozott az akcióhoz. Július 1-jén 50 százalékos árengedménnyel várják a szakdolgozói kamara tagjait. A kedvezményt a napi fürdőbelépők esetében vehetik igénybe.

Hajdúnánás Gyógyfürdő gyógyvíz

A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található Aquarius Élmény- és Parkfürdő a Semmelweis-nap alkalmából jövő hétfőn a tagsági kártyával rendelkezők, valamint velük egy lakcímen élő hozzátartozóik számára kedvezményes, 2500 forint/fő áron biztosít a belépést.

A Semmelweis-napi kedvezmény a Szombathelyi Uszoda és Termálfürdőben is érvényes – róluk nemrég írtunk. A tagsági kártya tulajdonosa mellett ezt a kedvezményt a felnőtt családtagok is igénybe vehetik. Számukra jövő hétfőn 1400 forintba kerül egy napi belépőjegy.

termálmedence a Szombathelyi Termálfürdőben