Püspökladány gyógyfürdőHajdúszoboszlótól 26 kilométerre található a püspökladányi “Sárrét Kincse” gyógyfürdő, amelynek minősített gyógyvize elsősorban ízületi megbetegedések esetén hatékony.

Település és fürdő

A 15 ezer lakosú Püspökladány Hajdú-Bihar megye nyugati részén fekszik. Az alföldi települést 1986-ban nyilvánították várossá. Püspökladányban a múlt század 20-as éveiben találtak termálvizet, ami 1987 óta gyógyvíznek számít. Az egész évben nyitva tartó fürdő 2003-ban gyógyászati centrummal bővült.

Gyógyhatás

A püspökladányiak a hajdúszoboszlóihoz hasonlítják a gyógyvizüket. Ízületi gyulladások és elváltozások esetén igazolt a víz gyógyító ereje. Ezen felül hatékony idegfájdalmak, különféle gyulladások, egyes bőrbetegségek és érszűkület esetén. A Püspökladányi Gyógyfürdőben két reumatológus szakorvos rendel és egy ortopéd szakorvosi magánrendelő is működik.

Szolgáltatások

A Püspökladányi Gyógyfürdőben négy kültéri medence található. Gyógy-, úszó-, gyermek és egy tanmedence várja a vendégeket. A fedett részen egy gyógyvízzel feltöltött medencefürdő működik. Püspökladányban számos gyógyászati szolgáltatás is elérhető: iszapkezelés, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, víz alatti sugármasszázs, fizikoterápiás kezelések és orvosi gyógymasszázs. Ezen felül szauna és szolárium is működik a püspökladányi létesítményben. A gyógyászati kezelések OEP finanszírozással is igénybe vehetők.

A Püspökladányi Gyógyfürdőben elfogadják az OTP, a K&H és az MKB által kibocsátott SZÉP Kártyákat.

A Püspökladányi Gyógyfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!
Elérhetőség

4150 Püspökladány, Petőfi utca 62.

Telefon: +36-54-450-946

weboldal