• Karbantartási szünetet tartanak a Bükfürdő Thermal & Spa fedett gyógymedencés részlegében, így az itt található öt medence három napig nem lesz használható.

  • Cserébe az érintett napokon árengedménnyel várják a vendégeket.

A Bükfürdő Thermal & Spa fedett gyógymedencéit érintő karbantartási szünet lesz a jövő hét elején. Egészen pontosan szeptember 25. és 27. között, tehát hétfőtől szerdáig.

Ez azt jelenti, hogy három napig nem használható majd az 1-es és a 2-es beltéri kis gyógymedence, a 4/1-es és a 4/2-es beltéri nagy gyógymedence, továbbá a 3-as medence, azaz a súlyfürdő medence. Ettől függetlenül, aki ebben az időszakban is élvezné a kitűnő gyógyvíz hatását, az nyugodtan látogasson el Bükfürdőre, ugyanis ebben az időszakban is találhat nyitva tartó gyógyvizes medencéket.

A gyógymedencék közül majd ekkor is a fürdőzők rendelkezésére áll a 34-36 Celsius-fokos vízzel töltött Szent Kelemen medence, a 7/1-es 33-35 Celsius-fokos kültéri gyógymedence (lenti képen), továbbá a Négy évszak medence „ősz” és „tél” része, mindkettőt 33-35 Celsius-fokos gyógyvízzel töltik.

Bükfürdő Termálfürdő gyógyvíz

Már csak azért is érdemes ekkor felkeresni a fürdőt, mert az ideiglenesen kieső medencék miatt az érintett három napon minden belépő árából 20 százalékos árengedményt biztosítanak. Ez alól csak a kiegészítő jegyek jelentenek kivételt.

Itt további fürdőket érintő – részleges és teljes – karbantartásokról is olvashat.