• Egy napig 50 százalékos kedvezménnyel válthatók belépőjegyek a martfűi termálfürdőbe.

  • Jövő héten éjszakai fürdőzést is tartanak.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnoktól 18 kilométerre található Martfű, ahol egy színvonalas termálfürdő is működik. A Martfű Termál Spa kínálata úszómedencéből, tanmedencéből, szabadtéri és fedett pancsolómedencéből, továbbá összesen négy fedett és kültéri gyógyvizes medencéből áll.

Erre a hétre egy nagyon jó lehetőséget hirdettek, ugyanis hétfőn ingyenes volt a belépés a fürdőbe. Jövő hétre pedig egy újabb akcióval készülnek. Augusztus 9-én, azaz szerdán 50 százalékos kedvezménnyel válthatók belépőjegyek a fürdőbe, ebbe beleértve a wellness részlegbe szóló kiegészítő jegyet is.

A Martfű Termál Spa normál esetben is elérhető árú belépőket kínál. Így például a felnőtt napijegy 3400 forintba, diákoknak, nyugdíjasoknak 3000 forintba, martfűi lakosoknak 2600 forintba kerül. A wellness kiegészítő jegy díja 2200 forint. Jövő szerdán pedig – az akció keretében – egy felnőtt belépő mindössze 1700 forintba kerül és még a wellnesshasználattal együtt is csak 2800 forint lesz a jegyárt. Ez azért igen jó ajánlat. Sőt, gondoltak a bérlettel rendelkezőkre is, számukra szerdán egy 1000 forint értékű strandbüfé bónt biztosítanak.

Augusztus 11-én, jövő hét pénteken pedig éjszakai fürdőzést is rendeznek. A 20 óra és éjfél közötti zenés programra 2000 forintba kerül a belépőjegy. Aki figyeli az éjszakai fürdőzések jegyárait, az tudja, hogy ez az ár is a kedvezőbbek közé tartozik.

Martfű gyógyvíz