• Szuper nyaralási célpont lehet idén is a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

  • A nyári tanítási szünet előtt last minute szállásakciót, továbbá júliusi előfoglalási kedvezményt is kínálnak, a vakáció idején pedig sztárfellépők szórakoztatják a fürdő- és szállóvendégeket.

Sokan vágynak a természetközeli, csendes ülőhelyekre, de azért a kényelemből, a minőségi szolgáltatásokból sem adnának lejjebb. Számukra lehet ideális úti cél Tiszakécske. A kisvároson belül, a Tisza partjának közelében találjuk a Barack Thermal Resortot, ahol minden adott egy pihentető nyaraláshoz.

Itt 10 medencés fürdő várja a vendégeket, ahol a kínálat bőséges: minősített gyógyvízzel töltött medencék, élménymedencék, gyerekmedence, úszómedence, szezonálisan üzemelő csúszdapark. Mindezen felül egy minden igényt kielégítő szaunavilág is az üdülőkomplexum része.

A Barack Thermal Resortban szálláshelyek terén is széles a választék. Az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, a felújított Thermal Apartmanok, az exkluzív Natura Apartmanok és Thermal Camping közül mindenki az igényei szerint választhat.

Tisza-parti pihenés még a nyári főszezon előtt
Most éppen elérhető egy last minute ajánlat, aminek révén a nyári főszezont megelőzően nyílik lehetőség egy kis kikapcsolódásra. Ez az ajánlat június 9. és 11. között, valamint június 17-én érvényes, akár egy éjszakás foglalás esetén is. A foglalásnál a VAKACIO promóciós kódot használó vendégek 15 százalékos kedvezményben részesülnek a hotel szobaáraiból, félpanziós ellátással. Itt kikalkulálhatja a szállásdíjat.

Barack Thermal Resort Tiszakécske

Júliusi forró ajánlat
Akik a nyár második hónapjában terveznek üdülést és június 30-ig lefoglalják júliusra a szállásukat, azok egy egész jó előfoglalási kedvezményt vehetnek igénybe. A FORRO15, illetve az apartman esetében a FORROAP15 kódok használatával 15 százalékos kedvezményt kapnak a szállásdíjból. Az ajánlat minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. Kattintson ide a részletekért.

Barack Thermal Resort nyáron, háttérben a csúszdapark

Nyári programkavalkád Tiszakécskén
A Barack Thermal Resortban hagyományosan nagyon erős a nyári programkínálat. Akár a nyaralás időpontját is érdemes ezekhez igazítani. Itt olvashat az idei kínálatról bővebben.

Augusztus elejéig a következő programokkal készülnek:

2023. június 24-25.
Szezonnyitó Hétvége – strandfoci bajnokság

· szombat 15:00 Bereczki Zoltán

· vasárnap 15:00 Radics Gigi

2023. július 1-2.
Kölyök Fesztivál

· szombat Kacagó bábszínház

· vasárnap Alma együttes

2023. július 8-9.
Retro Hétvége

· szombat Kamarás Iván

· vasárnap Ámokfutók

2023. július 22-23.
Sör-Fürdő Fesztivál

· szombat Szabó Ádám

· vasárnap Irigy Hónaljmirigy

2023. július 29.
Strandok Éjszakája

· A fürdő éjfélig tart nyitva, zenél DJ Göme.

2023. augusztus 5-6.
Summer Party

· szombat Peter Sramek

· vasárnap Csordás Tibi

Barack Thermal Resort szálloda

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.