• A pótnyertes vihette haza a nyereményautót, miután az elsőként kihúzott szelvényt hiányosan töltötték ki.

  • Két másik fürdő is autós nyereményjátékot hirdetett.

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő még tavaly decemberben hirdetett egy nyereményjátékot. Ennek a lényege az volt, hogy az egyszerre legalább két fürdőbelépőt vásároló vendégek egy szelvényt tölthettek ki, amivel egy autót lehetett nyerni. A játék 2018. április 30-ig tartott, május elején pedig ki is sorsolták a Suzuki Celeriót.

Egyből kiderült, hogy milyen fontos pontosan kitölteni a nyereményszelvényt, ugyanis az elsőként kihúzott játékos rosszul töltötte azt ki, ezért a pótnyertest hívták fel a jó hírrel, ő az a bizonyos Levente.

Az autó nyertese komáromi lakos és az egész családja visszajáró vendége a fürdőnek. A játékban több szelvénnyel is részt vettek, volt olyan is, amit figyelmetlenségből kidobtak, így az öröm mellé eleinte némi izgalom is párosult, hiszen kérdéses volt, hogy megtalálják-e a nyertes szelvényhez tartozó blokkot és az ellenőrző szelvényt – ezek hiányában az autót nem kaphatták volna meg és a második számú pótnyertes örülhetett volna.

Brigetio Gyógyfürdő Suzuki CelerioA szerencse azonban sokszorosan a család mellé szegődött, a szükséges blokkot és ellenőrző szelvényt is megtalálták, így már nem volt akadálya, hogy május 18-án átvehessék a nyereményüket. A boldog nyertes családja körében érkezett az átadóra, ahol elmondták, hogy külön öröm számukra, hogy hosszú hétvége következik, így lesz alkalmuk összeszokni az autóval.

A komáromi mellett két másik fürdő is autós nyereményjátékot hirdetett. Az Orosháza-Gyopárosfürdőre látogatók egy Dacia Dustert nyerhetnek a december 10-ig tartó játékban. A fürdőbe történő belépés után minden 18 év feletti vendég pályázhat a kihelyezett tableten. Ráadásul Gyopárosfürdőn heti és havi nyereményeket is kisorsolnak.

Debrecenben az Aquaticumban is autós nyereményjátékkal várják a vendégeket. A fődíj egy Nissan Qashqai, a játék februárban kezdődött és december 5-ig tart. Kétféle módon nyerhető meg az autó: napi 10 ezer forint értékben kell igénybe venni az Aquaticum fürdőszolgáltatásait, vagy legalább 3 éjszakát el kell tölteni az Aquaticum Hotelben.