• Nem sokkal a nyereményjáték kezdete után látogatott el az AquaPalotába az a hölgy, aki megnyerte az Opel Mokkát.

  • Több mint 67 ezren vettek részt a játékban.

Tegnap átvehette a nyertes a Gyulai Várfürdő nyereményakciójában kisorsolt Opel Mokkát. A fürdő játékán a Budapesten élő Végh-Juhász Ágnes nevét húzták ki, aki családjával érkezett Gyulára az autóért. Kapóra jött nekik a nyeremény, hiszen éppen idén kezdtek gondolkodni egy nagyobb autó vásárlásán.

A nagycsaládos nyertes a tavaly október 23-i hosszú hétvégén látogatott el a termálfürdőbe, s akkor dobta be a nyertesnek bizonyult szelvényt. Amikor szeptember elején a gyulai fürdő igazgatója közölte vele telefonon a jó hírt, akkor sokáig nem volt biztos abban, hogy meglesz a visszaigazoló szelvény, de szerencsére egy dobozban megtalálta.

A maratoni hosszúságú nyereményjáték tavaly október 15-én vette kezdetét és augusztus végén zárult. Azok vehettek részt a játékban, akik egy blokkon legalább két AquaPalota belépőjegyet vásároltak és a kitöltött nyereményszelvényt bedobták a Várfürdőben kihelyezett ládába. A résztvevők között nemcsak az autót, hanem az év során több gyulai wellness hétvégét is kisorsoltak.

Gyulai élményfürdőA nyereményjáték célja a Várfürdő és az AquaPalota népszerűsítése volt. A tapasztalatok szerint ez be is jött, mert ebben az időszakban a korábbinál többször volt telt ház a fürdőben. A játék ideje alatt egyébként több mint 67 ezer szelvényt dobtak be a vendégek a nyereményládába.

A Gyula Televízió által az autó átadásáról készített tudósítást itt tekintheti meg: