• Több mint két hétig 15 százalékkal olcsóbbak lesznek a belépők.

  • Kedvezményes OEP-kezelésekkel, napi akciókkal és csomagajánlatokkal is készül októberre a gyógyfürdő.

Rohan az idő és szombaton már itt az október, amikor igazán érdemes lesz ellátogatni a Harkányi Gyógyfürdőbe. Az ősz második hónapjában ugyanis több, egymástól független akció is lesz a Baranya megyében található fürdőben. Ezek között csomagajánlatok, OEP-es kedvezmény és időszakos árcsökkentés is található.

A “Sokszínű ősz” a gyógyfürdő októberi napi akcióinak és csomagajánlatainak a gyűjtőneve. Ennek keretében hétfőnként a talpmasszázs, keddenként a fülgyertyázás, szerdánként a vákuummasszázs, csütörtökönként az illóolajos masszázs, péntekenként a hullámmasszázs érhető el jelentős kedvezménnyel.

Ezen felül egy immunerősítő csomagot is kínál a gyógyfürdő. Ez egész napos fürdőbelépőt, 30 perces talpmasszázst, 15 perces mézes masszázst, 15 perces köpöly kezelést, valamint egy csésze Bihar kincse gyógyteát foglal magában. A csomag teljes ára 10 590 forint lenne, de októberben 6435 forintba kerül.

Szintén októberben érhető el az Őszirózsa csomag. Ez teljes árú, délutános fürdőbelépőt, 35 perces csokoládé masszázst, 15 perces talpmasszázst, továbbá egy csésze csalánteát tartalmaz. A csomag ára 8050 forint helyett 5185 forint lesz.

Akinek olyan egészségügyi panasza van, ami gyógyítható egy harkányi kúrával, annak érdemes a fürdő október 3. és 14. közötti akcióját igénybe venni, ennek keretében a komplex OEP-kezelés 1200 forintba kerül alkalmanként. Ez gyógyfürdő belépőt, száraz gyógytornát, vagy valamilyen elektroterápiás kezelést, valamint két kezelést foglal magában a következők közül: gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, iszapkezelés, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas fürdő.

Harkányi GyógyfürdőOktóber 7-től a 3-as számú medence átáll a gyógyvizes üzemmódra. Ennek az oka, hogy október 10-től megkezdődik az 1-es számú és 1/B. számú gyógymedencék karbantartása. Utóbbit már október 10-én megnyitják, az 1-es medence pedig október 27-től használható újra. A karbantartási időszakban, azaz október 10. és 27. között a teljes árú, a kedvezményes és a délutános jegyek árából 15 százalék kedvezményt adnak.