• Jövő hét pénteken rendezik meg a 2023-as év második Holdfényfürdőjét a Hévízi Tófürdőben.

  • A belépőjegyek már most megvásárolhatók.

Régebben állítólag rendszeresek voltak Hévízen az esti fürdőzések, aztán ezek valahogy kikoptak a gyakorlatból, nem tartottak ilyen programokat a Tófürdőben. Holott az elmúlt években más fürdőkben rendkívül kedveltté váltak az éjszakai fürdőzések.

Hosszú szünet után 2021 szeptemberében tartották meg az első esti fürdőzést Hévízen, ami a Holdfényfürdő nevet kapta. A koncepció a kezdetektől az, hogy ne pusztán hosszabb nyitvatartási idővel várják a vendégeket, hanem zenés programmal, ételkülönlegességekkel is készüljenek ezekre az alkalmakra. Ráadásul azóta is csak évente kétszer tartanak Holdfényfürdőt, ami megint csak ad némi exkluzivitást a rendezvénynek.

Idén május 19-én tartották meg a tavaszi Holdfényfürdőt, ami a korábbi alkalmakhoz hasonlóan nagy sikert aratott. 2023 második Holdfényfürdőjét pedig szeptember 15-én, jövő pénteken rendezik. 19 órakor nyitják a kapukat, a fürdési időnek pedig 22:30-kor lesz vége. A vendégeket welcome drinkkel, ételkülönlegességekkel, koktélokkal, valamint a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereivel várják.

Az éjszakai fürdőzésre a belépő elővételben (szeptember 14-ig) 6000 forintba, a rendezvény napján 6500 forintba kerül. A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt.

Holdfényfürdő rendezvény Hévízen