• Múlt pénteken már az idei 400 ezredik látogatóját fogadta a Bükfürdő Thermal & Spa.

  • Szeptember hátralévő részében esti fürdőzéssel és futóversennyel is várják a látogatókat Bükfürdőn.

Szeptember első napján köszöntötte idei 400 ezredik látogatóját a Bükfürdő Thermal & Spa. Sasvári Gergely Budakesziről érkezett a családjával, rendszeres vendégek Bükfürdőn. Koltay Zsanett gazdasági igazgató ajándék fürdőbelépőkkel fogadta a szerencsés látogatókat, akik szeptember első napjaival meghosszabbították a vakációt és élvezték a strandmedencéket a még nyárias időben.

A következő hetekben is érdemes felkeresni az üdülőhelyet és a fürdőt. Szeptember 16-án, jövő szombaton éjszakai fürdőzéssel, esti szaunafelöntésekkel várják a vendégeket. Az élménymedence és a szaunavilág aznap 18 óra és éjfél között lesz használható. Az esti fürdőbelépő 3500 forintba kerül, a szaunába is érvényes esti belépő ára 4500 forint, a jegyek akár online elővételben is megválthatók.

Idén ismét megrendezik a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton. A versenyen több távon lehet indulni: félmaraton egyéni és 3 fős váltóban, 7 kilométer egyéni, valamint 500 és 1000 méter gyerek távokon. A futók a megújult Termál térről indulnak, ahol este a Magna Cum Laude zenekar szórakoztatja a versenyzőket és minden érdeklődőt. A szeptember 23-i rendezvényről korábban itt írtunk.

Bükfürdő kinti medencék