• Ősszel egyre több termálfürdő kínál árengedményeket.

  • Az Egri Termálfürdő mától szezonon kívüli jegyárakra váltott, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő pedig a hét két napján jelentős kedvezménnyel várja a látogatókat.

Megkezdte az őszi időszakra történő átállást az Egri Termálfürdő. Ezt azt jelenti, hogy mától, szeptember 18-tól szűkül a szabadtéri medencekínálat. Mostantól a csúszdamedence, az I/A kénes vizű ülőmedence, a gyermek élménymedence és a babamedence már nem üzemel.

Azonban cserébe a mai naptól kezdődően a jegy- és bérletárakat is csökkentették Egerben. A felnőtt belépő ára 4200 forintról 3800 forintra; a gyermek, diák és nyugdíjas jegyár 3400 forintról 3100 forintra változott. Olcsóbb lett a 16 órától váltható esti belépő is. Ennek az ára eddig pénteken és szombaton 3200 forint, a hét többi napján pedig 2400 forint volt. Mostantól egységesen 2100 forintba kerül.

Az egri lakosok belépője továbbra is 1800 forint, az egri 60 év feletti nyugdíjasok pedig hétfőn, szerdán és pénteken 1000 forintért válthatnak napijegyet. Szintén nem változott a Török Fürdőbe szóló kiegészítő jegy ára, ami 3000 forint.

Eger termálfürdő fürdőház

A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő egész vonzó akciókkal szokott előállni a nyári főszezonon kívüli időszakban. Így lesz ez most is, hiszen szeptember 20-án, ezen a héten szerdán indul az új akciójuk. Szerdánként és péntekenként a felnőtt napijegy mindössze 1900 forintba, a nyugdíjas napijegy pedig 1500 forintba kerül.

A szerdai és a pénteki kedvezmény egészen a jövő nyári főszezon kezdetéig érvényes. Ez alól csak a tanítási szünetek időszaka jelent majd kivételt, legközelebb ilyen október 27. és november 5. között lesz.

Gyógyvizes medence Celldömölkön a Vulkánfürdőben

Itt további jelentős fürdős kedvezményekről olvashat.