• Jászszentandráson beharangozták a termálstrand nyitási dátumát; a Barlangfürdőt meg is nyitották; a Hungarospa nem eladó; bükfürdői, igali, kehidakustányi, tiszakécskei évértékelés; Jakabos Zsuzsa pedig fürdős keresztanya lett.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Kevés olyan fürdő van, ahol a nyugdíjasoknak ne biztosítanának valamekkora kedvezményt a teljes árú belépőkből. Egyes termálfürdőkben viszont ezen felül a hét egyes napjain még extra kedvezményt is nyújtanak a nyugdíjas vendégkörnek. Itt olvashat erről.

A hét legfontosabb híre az volt, hogy újra megnyitotta kapuit a Miskolctapolca Barlangfürdő, ahol hamarosan éjszakai fürdőzést is tartanak, amiről itt tudhat meg többet.

Tavaly több mint félmillió vendég választotta a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőkomplexumot. A létesítmény 2022-es évéről és az idei terveikről itt olvashat. A kehidakustányi Kehida Termál igazgatója érdeklődésünkre arról számolt be, hogy a szállásfoglalásaik az év elején sem estek vissza. Viszont majd nagyon sok fog múlni a fürdőjük nyári szezonján.

A tiszakécskei Barack Thermal Resortban az 52 Celsius-fokosan feltörő gyógyvizet az épületeik fűtéséhez is felhasználják, így kevésbé érinti őket az energiaárak megugrása. A népszerű üdülőközpont tavalyi évéről itt írtunk.

Egy nagyon jó kis szezonális termálfürdő található Jászszentandráson. A fürdő vezetőjétől megtudtuk, hogy dolgoznak az egész éves működés feltételeinek a megteremtésén, ráadásul a szakember azt is elárulta, hogy idén mikor nyitják meg a fürdőt.

A Somogy megyei Igali Gyógyfürdő tavaly kimondottan jó vendégforgalmat ért el és januárban is sok vendég látogatott el hozzájuk. Itt elolvashatja, hogy miért szeretik olyan sokan a fürdőt.

A héten kiderült, hogy korábban egy – állítólag már nem aktuális – munkaanyagban vizsgálták néhány nagyobb hazai fürdő állami kézbe vételét. A hajdúszoboszlói városvezető gyorsan deklarálta, hogy mi erről a véleménye. Az épülő győri fürdőnek Jakabos Zsuzsa lett az egyik keresztanyja, itt tudhatja meg, hogy ez mit is jelent.

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.