• Nemsokára megnyitják a Diadém Csornai Termálfürdőt; elindult a strandszezon Tiszaföldváron; termálvizet keresnének Miskolctapolcán; hó végén nyit az Aquaticum Strandfürdő; látogatóközpont nyílt a Csiszta Fürdő mellett; árengedmények nyugdíjasoknak; fürdőgyógyászattal bővült az egyik gyógyvizes strandfürdő.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Nem kell már sokat várni, hamarosan újra megnyitja kapuit a Csornán található – minősített gyógyvízzel rendelkező – termálfürdő. Ráadásul a felújítást követően számos újdonsággal is várják majd a vendégeket a három nyári hónapban. Erről itt olvashat el minden tudnivalót.

A Tiszaföldvári Strandfürdőben viszont már el is indult a szezon. Egyelőre négy termálmedencével várják a vendégeket, de a főszezonban majd tovább bővül a medencekínálat.

A héten fürdőbejárást tartottak a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőben. Ennek kapcsán kiderült, hogy a fürdőnek nincs saját termálkútja, így a Barlangfürdő – melegített – vizét használják. Viszont a terveik között szerepel egy kút fúrása.

A hó végén nyitják meg a debreceni Aquaticum Strandfürdőt. Az idei lesz a 15 medencés fürdő ötödik szezonja. Nemrég kiderült, hogy milyen jegyárakat kínálnak az idei évben. A Balatonhoz közeli Csiszta Fürdő mellett tavaly adtak át egy látogatóközpontot. Az ünnepélyes megnyitást követően azonban nem volt nyitva a Berek Látogatóközpont, de ebben nemrég változás történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg két népszerű termálfürdője is jelentős kedvezménnyel várja a nyugdíjasokat. Egy-egy akció keretében akár 1000 forintért is válthatnak napi fürdőbelépőt. Ezekről a lehetőségekről itt tudhat meg többet. A felújítását követően tavaly nyáron nyitották meg a Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strandot. A szabadtéri medencés fürdő kínálata a közelmúltban fürdőgyógyászati kezelésekkel bővült. Ezek akár a társadalombiztosítás támogatásával is elérhetők.

Tóalmás Termálfürdő

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.