• A megszokott árengedményen felül kiemelt kedvezményekkel is várja a nyugdíjasokat Szabolcs-Szatmár-Bereg két népszerű termálfürdője.

  • A szenior korosztály tagjai akár 1000 forintért is belépőt válthatnak.

A termálfürdők döntő többsége alapesetben is kínál valamekkora kedvezményt a nyugdíjas vendégkör számára. Így van ez a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő, valamint a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő esetében is. Azonban ebben a hónapban mindkét termálfürdő ezen felül is egy-egy akcióval várja a nyugdíjasokat.

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő május végéig – hétköznapokon – 50 százalékos kedvezményt biztosít a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy az alapáras nyugdíjas jegy 1500 forintba, Nyírbátor Kártyával 1000 forintba, Nyírbátor Barát Kártyával 1350 forintba kerül.

A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található Aquarius Élményfürdő nyugdíjas egészségnapot hirdetett május 22-ére. Ezen a szerdai napon a nyugdíjas vendégek számára mindössze 1000 forintba kerül a belépőjegy. Ráadásul erre a napra vízi tornával, frissítő masszázzsal, szűrővizsgálatokkal és reumatológiai tanácsadással is készülnek. Az előbbi programokat jó idő esetén a Parkfürdőben, rossz időben a fedett élményfürdőben tartják.

Érdemes tudni, hogy a szezonon kívüli időszakban van egy állandó nyugdíjas kedvezménye is az Aquariusnak. A Nyugdíjas Napok keretében minden hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas napijegyet 4100 forintért, helyi lakosoknak 2300 forintért kínálják. A Nyugdíjas Napok kedvezmény még bő egy hónapig, június 20-ig érvényes, s majd a nyári szezont követően indul újra.

Aquarius Élményfürdő gyógymedence Nyíregyházán

Itt olvashat Magyarország legújabb termálkempingjéről.