• Sajnos egész sok olyan gyógyvíz található az országban, amely egyáltalán nincs kihasználva; bővülő medencekínálat Hegyközszentmiklóson; nyitnak a termálstrandok; legújabb termálkemping; csontritkulásra gyógyvíz.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

A kitűnő ár-érték arányú szolgáltatást nyújtó fürdőkomplexumok közé tartozik a kaposvári Virágfürdő. Itt arról olvashat, hogy mennyire indult jól számukra az év, milyen fejlesztési terveik vannak, illetve szó esik arról is, hogy mikor nyitják meg a teljes strandfürdői részt.

Hamarosan bővül a Hegyközszentmiklósi Gyógyfürdő medencekínálata. Ez azt fogja jelenteni, hogy a szezonálisan üzemelő gyerekmedencén és úszómedencén felül már két termálvizes medencéje lesz a partiumi fürdőnek. Amint elkészül az új medence, nekikezdenek a régi termálmedence felújításának.

Május elsején remek termálstrandokkal bővült a hazai választék. Hatalmas strandfürdő és kisebb létesítmények is akadtak közöttük. Itt olvashat róluk bővebben. Sajnos sok olyan gyógyvíz található idehaza, amiben jelenleg nem gyógyulhat senki. Itt írtunk a jelenleg parlagon heverő hazai gyógyvizekről.

Májusban is jó választás a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő. Sok más fürdővel ellentétben ugyanis ebben a hónapban még az előszezoni jegyárak vannak érvényben. Itt tudhat meg erről további információkat.

A Hajdúszoboszló közelében található Sárrét Kincse Gyógy- és Strandfürdőben is elindult a szezon, így a gyógymedencéken felül már úszómedence is elérhető szabadtéren. A püspökladányi fürdő jegyárai továbbra is verhetetlenek.

Megnyitották a legújabb hazai termálkempinget. Hatalmas fejlesztések valósultak meg az elmúlt időszakban a berettyóújfalui Bihar Termálligetben. Tavaly adták át a fürdő felújított és kibővített fedett részlegét, most pedig egy új kempinget nyitottak, de tervben van egy szálloda építése is.

Melyik fürdőt érdemes felkeresni, ha megelőznénk a csontritkulást? Itt olvashat erről a témakörről.

Zalakaros gyógyfürdő isiász

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.