• A hónap végéig még előszezoni jegyárakat kínál a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő.

  • Ráadásul az előttünk álló hétvégére egy egész kedvező ajánlattal is készülnek.

Májusban sok hazai termálfürdőben már elkezdődik a strandidény, ami egyes helyeken a jegyárak emelkedésével is együtt jár. Igaz, jellemzően ezzel párhuzamosan a szabadtéri medencekínálat is bővül. A Nagykunság egyik kedvelt üdülőhelyén, Berekfürdőn azonban még egészen május végéig az előszezoni árak maradnak érvényben.

Sőt, most hétvégén, tehát szombaton és vasárnap egy akciójuk is lesz: két teljes árú belépőjegy vásárlásakor egy harmadikat ajándékba adnak.

Az említett előszezoni jegyárak pedig konkrétan azt jelentik, hogy a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő esetében egy – napi többszöri belépésre jogosító – felnőtt belépő 3100 forintba, nyugdíjasoknak és diákoknak 2600 forintba kerül. Egy családi napijegyért 2 felnőtt és 1 gyermek esetén 7800 forintot, 2 gyermeknél 10 ezer forintot kérnek. Aki nézegetett manapság fürdős árlistákat, az tudja, hogy ezek a jegyárak egy ekkora termálfürdőnél barátinak számítanak.

Fedett medencetér Berekfürdőn

A fürdőben télen-nyáron a vendégek rendelkezésére állnak a fedett részleg medencéi, azaz gyógyvizes medencék, élménymedence, gyermekmedence. Szabadtéren három gyógymedence szintén egész évben üzemel. Ezt egészíti ki az ikermedence, úszómedence, majd a főszezonban az ifjúsági élménymedence és a gyermekmedence.

A fürdőről legutóbb február végén írtunk, ide kattintva elolvashatják, hogy mekkora a vonzáskörzetük és milyen fejlesztésekkel készültek az idei szezonra.