• Május 31-én nyitja meg kapuit az Aquaticum Strandfürdő.

  • Hatalmas medencekínálattal és tavalyi belépőárakkal várja majd a strandolókat a szezonálisan üzemelő fürdő.

Nemrég írtunk arról, hogy idén május utolsó napján nyitja meg kapuit a debreceni Aquaticum Strandfürdő. A különleges építészeti megoldásokat felvonultató, egyedi hangulatú strandot – a felújítását követően – 2020 júniusában adták át, azaz ez lesz az ötödik szezonja.

Nemrég közzétették az idei jegyárakat, s ez alapján a tavalyi főszezoni árak lesznek érvényben a 2024-ben is. Ez például azt jelenti, hogy egy felnőtt napi belépő 5400 forintba, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak 4500 forintba kerül. 2 felnőtt és 1 gyermek esetén a családi belépő ára 13.700 forint. A helyi lakosoknak érdemes kiváltani a Debrecen Kártyát, hiszen ezzel sokat faraghatnak a jegyárakból. Számukra a strandon egy felnőtt napijegy 4600 forintba, a gyermek, diák, nyugdíjas belépő 3800 forintba, a fent említett családi jegy 12.100 forintba kerül.

Az árak kapcsán érdemes tudni, hogy hatalmas medenceválasztékot biztosít a strandfürdő: 5700 négyzetméternyi vízfelülettel és 15 medencével várják a vendégeket. Gyakorlatilag nincs olyan fürdőzési igény, amit ne szolgálnának ki. Ráadásul ezek az árak a strand minden szolgáltatását magukban foglalják, tehát nincs például extra díja a csúszdák használatának.

Az Aquaticum Strandfürdőben külön medencékkel várják a gyerekek különböző korosztályait, de gyógy- és relaxációs medencék is megtalálhatók a strandon, valamint úszómedence, kalandmedence, üvegaljú medence, óriáscsúszdák is a kínálat részei.

éjszakai fürdőzés a debreceni Aquaticum Strandfürdőben

Az ország legújabb termálkempingjéről itt olvashat.