• Még most is elérhető néhány jó ajánlat a támogatott fürdőgyógyászati kezelésekre vonatkozóan.

  • Némelyik gyógyfürdő egész jelentős kedvezményt kínál.

Az egészségbiztosító által támogatott fürdőgyógyászati kezelések esetében a betegeknek nem a teljes árat, hanem önrészt kell fizetniük. Utóbbi mértékében fürdőnként elég nagy a szórás, de egyes helyeken egész jó áron vehető igénybe a napi négyféle kezelés. Jellemzően ezek egyike mindig a gyógyvizes medencefürdő.

Ráadásul olykor a gyógyfürdők még akciókat is hirdetnek a támogatott fürdőkezelésekre. A kedvezmények többsége az őszi-téli-tavaszi szezonra szól, így most még a főszezon előtt el lehet csípni néhány jó ajánlatot. Ezeket gyűjtöttük most össze.

A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdőben alapesetben sem drágák a kezelések, alkalmanként egységesen 500 forintba kerülnek. Azonban most egy akció keretében 350 forintos áron érhetők el (napi négy kezeléssel érdemes számolni). A kedvezmény még június 15-ig érvényes, azaz addig fel kell íratni a szakorvossal, illetve be kell regisztrálni a kezeléseket. További részleteket talál a honlapjukon.

A támogatott fürdőkezeléseket igénybe vevők számára június 15-ig egy további kedvezménnyel is kedveskednek: ebben az időszakban 1000 forintért válthatnak szaunabelépőt. A Kamilla Gyógyfürdőben a medencefürdőn felül orvosi gyógymasszázs, víz alatti gyógytorna, súlyfürdő, iszapkezelés, tangentor jelenti a választékot.

Kamilla Gyógyfürdő beltéri medence, belépő ár

A kaposvári Virágfürdő gyógyászati akciójára már csak május 12-ig lehet jelentkezni, tehát nem árt igyekezni. Viszont magukat a kezeléseket elég július 31-ig elkezdeni. A 4×15 kezelés (napi 4 kezelés, 15 alkalommal) ára 17.595 forint, a szükséges orvosi vizsgálat pedig 3500 forintba kerül. A fürdő honlapját itt találja.

Kaposváron gyógyvizes medencefürdő, víz alatti csoportos gyógytorna, iszappakolás, orvosi gyógymasszázs, súlyfürdő, tangentor vehető igénybe.

Kaposvári termálfürdő

Rendszeresen hirdet gyógyászati akciókat az Agárdi Gyógyfürdő is. A jelenlegi kedvezményük még május 26-ig érvényes. A gyógyvizes medencefürdő, valamint napi három kezelés 15 napon át (60 darab kezelés) 66 ezer forintba kerül. Gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak ugyanez 60 ezer forint. Agárdon súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor, iszappakolás, szénsavas kádfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna vehető igénybe. A kezelések és az akciók további részletei miatt érdemes felkeresni a fürdő honlapját.

Agárdi termálfürdő

A szegedi Anna Fürdő kedvezménye kicsit kilóg a sorból, ugyanis egészen az év végéig érvényes. A lényege, hogy amennyiben valakinek 2, 3 vagy 4 kezelésből álló balneoterápiás kezelést ír fel kezelőorvosa, s ebből az egyik a gyógyvizes medencefürdő, akkor ennek az árából árengedményt biztosítanak. A kedvezmény mértéke pedig attól függő, hogy a medencefürdőn felül még hány további kezelésen vesznek részt. A medencefürdő ára 2 kezeléses csomag esetén 500 forint/alkalom, 3 kezeléses csomag esetén 200 forint/alkalom, 4 kezeléses csomag esetén 1 forint/alkalom. A gyógyfürdő honlapján további információkat is talál.

A szegedi Anna Fürdő egyik termálmedencéje

Még május 31-ig tart a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő fürdőgyógyászati akciója. A 60 darabos csomagot igénybe vevőknek kezelésenként mindössze 200 forintot kell fizetniük. Azaz napi 4 darab kezelés esetén pusztán 800 forint az egy napra jutó költség. A kedvezményről minden információt megtalál a gyógyfürdő weboldalán.

Gyomaendrődön gyógyvizes medencefürdőből, orvosi gyógymasszázsból, tangentorból, iszappakolásból, szénsavas kádfürdőből, víz alatti csoportos gyógytornából áll a választék.

Gyomaendrőd Liget Gyógyfürdő gyógymedence

Az egyes támogatott fürdőkezelésekről itt olvashat bővebb információkat:

Gyógyvizes gyógymedence

Gyógyvizes kádfürdő

Iszappakolás

Súlyfürdő

Szénsavas kádfürdő

Orvosi gyógymasszázs

Víz alatti vízsugármasszázs

Víz alatti csoportos gyógytorna

Komplex fürdőgyógyászati ellátás

18 év alattiak csoportos gyógyúszása

Szén-dioxid gyógygázfürdő