• Bács-Kiskun legkedveltebb termálfürdős települései; olcsó nyugdíjas belépőjegyek a dunántúli termálfürdőkben; váratlan fürdőzárás Budapesten; kellemes fürdőgyógyászati kezelés; pici termálfürdők Békésben, tiszaörsi jubileum.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Bács-Kiskunban tavaly nőtt a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma. Ezen belül hogyan alakult a termálfürdős településeik éjszakaszáma? Itt elolvashatja.

Egyes dunántúli termálfürdőben a nyugdíjasokat 2000 forintnál olcsóbb napijegyekkel várják. Néhány fürdőben ez a jegyár a normál kínálat része, más fürdőkben a hét bizonyos napjain érvényes a nyugdíjas kedvezmény. Itt talál róluk információkat.

Néhány nap múlva bezárják a budapesti Paskál Gyógy- és Strandfürdőt. Még nem tudni pontosan, hogy mikor várható az újranyitás, talán április elején már nyithatnak. Az ideiglenes bezárás okáról itt olvashat.

A héten bővült a gyógyvízzel töltött medencék választéka a Zalakarosi Fürdőben. A kinti medence ugyan felár ellenében látogatható, de még így is kimondottan kedvelt medencéről van szó. Melyik az az egyszerre kellemes és hatékony fürdőgyógyászati kezelés, ami egész sok gyógyfürdőben elérhető? Ide kattintva megtudhatja.

Két békési fürdőtipp: az egyik helyen csak egyetlen medencéből áll a választék, és a másik termálfürdőben is viszonylag szűkebb a medencekínálat. Cserébe hangulatosak és kedvező jegyárakkal várják a vendégeket.

Idén lesz a Tiszaörsi Fürdő megnyitásának 90. évfordulója. Azaz meglehetősen nagy múltra visszatekintő termálfürdőről van szó, aminek érdekesen indult a története.

régi felvételek Tiszaörsről, a fürdőről

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.