• Különbségek a kénes és jódos gyógyvizek hatásában; újdonság az Aqua Land Termál- és Élményfürdőben; megnyitott a Prémium Zóna; strandnyitások Zalában és a Jászságban; jó választás a Kálmán Fürdő; olcsó gyógyvizes fürdők a Balaton közelében.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Idehaza egész sok jódos és kénes gyógyvízzel rendelkező fürdő található. Miben különbözik a két gyógyvízfajta hatása? Van-e olyan gyógyvíz, aminek egyaránt magas a jód- és a kéntartalma? Itt olvashat erről a témáról.

A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben minden héten több napon is medencés mozizást rendeznek. Ennek kapcsán jelentettek be egy újdonságot, amiről itt írtunk.

Szombat óta nyitva a hajdúszoboszlói Hungarospa exkluzív fürdőrészlege. A Prémium Zónának az idei a negyedik szezonja és az elmúlt esztendőkben hatalmas sikert aratott a vendégek körében, pedig nem olcsó az ide szóló belépőjegy.

Több strandnyitás is volt a héten. Megnyitották Zalaegerszeg szezonális strandfürdőit, köztük az Aquacity Vízicsúszda- és Élményparkot. Szombat óta várja a fürdőzőket a Jászboldogházi Strandfürdő, ahol továbbra is meglepően kedvező áron kínálják a belépőjegyeket.

Aki kedveli a kisebb, de nagyon hangulatos termálfürdőket, annak érdemes egyszer ellátogatni a Kálmán Fürdőbe. Hol van ez a termálfürdő és miért Kálmán a neve? Itt megtudhatja.

A Balaton közelében található gyógyvizes fürdők közül melyik a legolcsóbb? Igazából két fürdő is ebbe a kategóriába sorolható, egész hasonlóak a jegyáraik.

Mozgásszervi probléma esetén melyik gyógyfürdőt érdemes választani? Itt olvashat erről bővebben.

gyógyvizes medence Bogácson

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.