• Esténként filmekkel, a labdarúgó Európa-bajnokság idején pedig ezen felül a mérkőzések közvetítéseivel is várja a vendégeket a ráckevei fürdő.

  • Ráadásul a fürdőzők mostantól sokkal jobb minőségben élvezhetik a filmeket és a focimeccseket.

A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben már régóta lehetőség nyílik medencés mozizásra. Régebben a fedett fürdőben tartottak ilyen programokat, 2019 óta pedig a szabadtéri Caracalla élménymedencében pihenve vehetnek részt a vendégek az esti filmvetítéseken.

A napokban a korábbi vetítővásznas megoldás helyett egy modern LED-falat telepítettek az élménymedence mellett. „A modern technika egyik vívmányát kiaknázva döntöttünk a csere mellett. Páratlan kontraszt, extra fényerő, élénk színek, éles kép a maximális moziélmény érdekében. A kezdetek idején a vászon is formabontó megoldás volt, de a LED-fal időjárási körülményektől, napszakoktól függetlenül biztosítja a mozgóképek élességét” – tudtuk meg Karczagi Sándortól, a fürdő ügyvezető igazgatójától.

Ráckevén gyakorlatilag állandó programlehetőség a medencés mozizás. Csütörtöktől vasárnapig 20 órakor kezdődnek az aktuális filmek. A fürdővendégek ezt a szolgáltatást díjmentesen vehetik igénybe.

A kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság apropóján felvetődik kérdésként, hogy a mérkőzéseket is figyelemmel kísérhetik-e a vendégek? „Ebben az időszakban lesznek filmek is és természetesen a mérkőzések közvetítései sem maradhatnak el. A nyitómérkőzést, a hétvégén zajló magyar meccseket és a további összecsapásokat nálunk is meg lehet nézni a medencékből” – tette hozzá Karczagi Sándor.

LED-fal a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben

LED-fal a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben

LED-fal a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben