• Bővült a hullámfürdők köre; Budapest és Somogy legolcsóbb gyógyvizes fürdői; így indult a cserkeszőlői fürdő története; különböző hőfokú gyógymedencék – eltérő gyógyhatás; verhetetlen fürdős árengedmény a Dunántúlon.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

A héten bővült a fővárosi medencekínálat, méghozzá a Palatinus Gyógy- és Strandfürdő ikonikus hullámmedencéjével. Annak idején ez volt az ország negyedik hullámmedencéje, itt írtunk róla bővebben.

A budapesti gyógyvizes fürdők közül jelenleg zárva tart a Dandár. Márpedig hagyományosan ez a legolcsóbb fővárosi gyógyvizes fürdő. A Dandár kiesésével melyik most a legköltséghatékonyabb választás ezen a téren? Itt elolvashatja.

Még meg sem nyitott a fürdő, de már sokan gyógyultak a vizében. A cserkeszőlői gyógyvízről van szó, amit már a fürdő átadása előtt is rengetegen használtak. Egyes nyári hétvégéken akár több ezren is gyógyultak a termálvizes árokban. Itt talál további érdekességeket a fürdő első éveiről.

Különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéket találhatunk sok fürdőben. Talán nem is gondolnánk, de ezeknek a hatása is eltérő lehet. Itt olvashatja el, hogy mi köztük a különbség.

Melyik most Somogy vármegye legolcsóbb gyógyvizes fürdője? Látatlanban talán valamelyik kisebb fürdőre tippeltünk volna, pedig pont, hogy nem. Ide kattintva tudhat meg erről többet.

Még a Dunántúlnál maradva: az ország nyugati felén jelenleg ez a legjobb fürdős akció. A legszebb fekvésű dunántúli termálfürdőnek pedig szerintünk ez a fürdő számít.

Zalaszentgróti Termálfürdő

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.