Fürdős programok és akciók június 19. és 24. között.

  • Sokféle programot kínálnak ezen a héten a fürdők.

  • Republic koncert, szaunaest, éjszakai fürdőzés, meccsnézés és strandfoci bajnokság is lesz.

  • Az egyik gyógyfürdő nyári akciót hirdetett a tb-támogatott fürdőkúrákra.

Budapest: ezen a héten (június 22.) ismét SzaunaPénteket tartanak a Paskál Fürdőben. Az este folyamán felöntések lesznek a panoráma szaunában és a vendégek a szabadtéri strandmedencét, valamint a pihenőtereket is használhatják. A nyár folyamán havonta kerül megrendezésre a SzaunaPéntek, a következő két időpont: július 27. és augusztus 24.

Szintén a fővárosi fürdőkhöz kapcsolódó információ, hogy a Palatinus és a Széchenyi fürdők vendégei akár a medencéből is figyelemmel kísérhetik a labdarúgó-világbajnokság meccseit a kihelyezett kivetítőknek köszönhetően.

Cserkeszőlő: június 24-én éjszakai fürdőzéssel egybekötött Republic koncertet tartanak a cserkeszőlői termálfürdőben. A fellépés 21:30-kor veszi kezdetét, belépők a fürdő jegypénztárában válthatók.

Győr: ismét a tb-támogatott kúracsomagokra szóló akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. Június 11. és augusztus 31. között a 60 alkalmas gyógykúra 36 ezer forint helyett nyugdíjasoknak 13 ezer forintba, aktív korúaknak 18 ezer forintba kerül. Akit érdekel a lehetőség, az keresse a fürdő gyógyászati recepcióját személyesen, vagy a 96/514-905-ös telefonszámon.

Hajdúszoboszló: a labdarúgó-világbajnokság csoportkörének meccseiről a Hungarospa vendégei sem maradnak le, ugyanis a mérkőzéseket figyelemmel kísérhetik az Aqua-Palace szörf épületében és a mozi medencében. A lehetőségről további információkat olvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.

Igal: most szombaton (június 23.) tartják az idei nyár első Igal Night buliját. Ezen a napon 19 órától éjfélig tartó éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket az igali fürdőben. 21 órától műsor is lesz, méghozzá egyiptomi tűzvarázs show. A nap folyamán megváltott belépők érvényesek az esti programra is, de külön éjszakai belépő is váltható, ennek az ára felnőtteknek 1500 forint, 60 év felettieknek 1200 forint, gyerekeknek és diákoknak pedig 1100 forint.

Vasárnap (június 24.) családi napot rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. A 10 év alattiak számára vasárnap ingyenes lesz a belépés, valamint a nap folyamán zenés műsorral is szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Mórahalom: június 23-án Szent Iván-éji strandpartyt tartanak a mórahalmi fürdőben. A program 18 órakor kezdődik és éjfélig tart, az est sztárvendége Hódi Pamela lesz. 18 órától a felnőttek 1400 forintért, a diákok 1200 forintért válthatnak belépőt.

Nyíregyháza: június 22-től elindul az éjszakai fürdőzések szezonja a sóstógyógyfürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. A nyár végéig ugyanis minden szerdán és pénteken 21 órától zenés esti fürdőzésre nyílik lehetőség. Az esti programra fejenként 1900 forintért válthatnak belépőt.

Szentgotthárd: új akciót hirdetett a település termálfürdője. Június 15. és szeptember 16. között 14 órától kedvezményes áron válthatók belépőjegyek. A délutáni felnőtt belépő 1400 forintba, a délutáni gyermek belépő (3-14 éves korig) kereken 1000 forintba kerül.

Tiszakécske: strandfoci bajnokságot rendeznek a hétvégén a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Sőt, a hétvégén a Bryan Adams Tribute Band és Gáspár Laci is fellép a fürdőben. A szezonnyitó eseményről további részleteket olvashat ide kattintva.