Fürdős akciók és programok június 13. és 17. között.

  • A tanítási szünet kezdetére számos fürdő rendezvényekkel, foglalkozásokkal készül.

  • Az egyik fürdőben két hónapon át minden nap lesz valamilyen program.

  • Debrecenben péntekig féláron fürdőzhetünk.

Berekfürdő: június 16-án Fürdőbált tartanak a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. Az esti programon Horváth Tamás és a D Session biztosítja a szórakozást. Kapunyitásra este 8-kor kerül sor, a belépőjegy ára pedig 1500 forint.

Bükfürdő: a vakáció indulásával párhuzamosan június 16-án már programokkal várják a büki termálfürdőbe érkező vendégeket. 15 órától családi vetélkedőt rendeznek, 15:45-kor a Be-Jó táncegyüttes fellépése tekinthető meg, 16:30-tól pedig a Szombathelyi Kötélugró Klub tart bemutatót. A programok a strandi csúszda előtti téren kerülnek megrendezésre.

Debrecen: ezen a héten ünnepli a megnyitásának 15. évfordulóját az Aquaticum mediterrán élményfürdő. Ebből az alkalomból június 15-ig 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a belépőket. Ez azt jelenti, hogy például egy felnőtt belépő nem 3100 forintba, hanem csak 1550 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: már ezen a héten kezdetét veszi a Hungarospa nyári programsorozata, június 16-án (szombaton) Pántya Barbara és a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület fellépését tekinthetik meg 16 órától a strandi nagyszínpadon.

Komárom: június 16-án tartják a Magyar Úszás Napját a Brigetio Gyógyfürdőben. A cél: 1 kilométer teljesítése a lehető legrövidebb időn belül. A megmérettetésre bárki jelentkezhet, nevezési díj nélkül. Az első három helyezett fürdőbelépővel gazdagodik. A termálfürdő egyébként június 15-től kínál strandbelépőket, ezek kizárólag a szabadtéri részre érvényesek, viszont kedvezőbb az áruk. Például egy felnőtt, egész napos strandbelépő 1650 forintba kerül, komáromi lakosok részére pedig csak 1450 forint az ára.

Miskolctapolca: vasárnap (június 17.) a kisgyerekes apukáknak kedveznek Miskolctapolcán. Ezen a napon ugyanis az 1 apuka + 1 gyermek napi fürdőbelépők kedvezményes áron vásárolhatók meg mindhárom miskolci fürdőben. A Barlangfürdő esetében a jegy 5300 forintba, a Miskolctapolcai Strandfürdőben 2500 forintba, a Selyemréti Strandfürdőben pedig 2800 forintba kerül.

Sárvár: június 15-én, azaz pénteken zenés éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Termálfürdőben. Ahogy megszokott, maratoni hosszúságú nyitvatartási idővel várják az fürdővendégeket: a szaunát éjjel 1-kor, a fürdőt éjjel 2-kor zárják. A 19 órakor kezdődő programra fejenként 1900 forintért váltható belépő, a szaunába érvényes kiegészítő jegy ára 700 forint.

Tamási: ezen a héten pénteken, azaz június 15-én nyárindító éjszakai buli lesz a Tamási Termálfürdőben. A zenés medenceparty 21 órától veszi kezdetét. További információt olvashat róla a fürdő honlapján.

Zalakaros: a nyári tanítási szünet kezdetével párhuzamosan, június 16-tól teljes mértékben nyári üzemmódra kapcsol a Zalakarosi Fürdő. Június 16. és augusztus 26. között minden egyes nap gyerekprogramokat, 10:30-kor és 15:30-kor aquafitneszt, 14:30-kor vízi salsát tartanak. Sőt, 13:30-kor senior klub party lesz minden nap a gyógymedence melletti téren. A napi programok sora 16:30-kor gyerekdiszkóval zárul a Kölyökstrandon.