• Aki szeretne kiszakadni egy kicsit stresszes hétköznapokból, annak igazán érdemes lesz június 9-én ellátogatnia a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumba.

  • A Wellness Világnap alkalmából programokkal várják a vendégeket.

Mindössze hatéves múltra tekint vissza, de évről évre népszerűbbnek számít a Global Wellness Day, azaz a Wellness Világnapja. A június elejei világnaphoz rengeteg fürdő, szálloda, fitneszterem csatlakozik a világ minden tájáról.

A kezdeményezés célja, hogy az emberek legalább egyetlen napig figyeljenek kicsit jobban önmagukra. Mozogjanak, fogyasszanak elegendő folyadékot, de a lazítás, a kikapcsolódás se maradjon ki az életükből, azaz szakadjanak ki a stresszes hétköznapokból.

A június 9-én, azaz most szombaton esedékes világnaphoz a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum is csatlakozott. Az ország legnagyobb fürdőjében a fentiek közül mindet gyakorolhatjuk, akár mozogni, akár inkább lazítani szeretnénk. Az egészséges vízfogyasztás is adott, hiszen helyben palackozzák az itt feltörő Pávai Vajna ásványvizet.

A Hungarospa programokkal is készül a Wellness Világnapjára. 11:30-kor és 14:30-kor vízi tornát tartanak a strandfürdőben. Az Aqua-Palace élményfürdőben pedig szaunaszeánszokon vehetnek részt a vendégek. Ez utóbbiak 16, 17 és 18 órakor kerülnek megrendezésre Nagy Attila szaunamester vezetésével. A szaunaprogramokra előzetesen fel kell iratkozni a szaunakezelőnél.

Hungarospa tradicionális strandA Hungarospa már csak azért is jó választás, mert teljes kapacitással üzemel minden nyári szolgáltatásuk. A vendégek rendelkezésére áll a nyolcmedencés tradicionális strandrész, ezen felül már működik az Omega medence, a két vadonatúj szabadtéri gyermekmedence, az úszómedence, a hatalmas mediterrán tengerpart medence, valamint az aquapark is.

A fürdő szolgáltatásairól és programjairól minden további információt megtalálhat ide kattintva.