• Múlt hónapban két új gyerekmedencével bővült a Hungarospa kínálata.

  • A legfiatalabb vendégkör számára ezzel már tényleg rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum.

A hajdúszoboszlói Hungarospa tipikusan az a fürdőhely, ahová akár többgenerációs családok együtt is nyugodtan elutazhatnak. A hatalmas fürdőkomplexumban az idősebbektől kezdve a kamaszokon át a legkisebb gyerekekig bezárólag minden korosztály megtalálhatja a kedvére való vizes élményeket.

Az elmúlt évek látogatottsági statisztikáiból kiderült, hogy a családos vendégeken belül is nagyon megugrott azoknak az aránya, akik kifejezetten pici gyerekekkel keresték fel a hajdúszoboszlói fürdőt. Ezért döntött úgy a Hungarospa vezetősége, hogy két új gyermekmedencével bővíti a legkisebbek számára kínált szolgáltatások körét.

Hungarospa Hajdúszoboszló gyerekmedenceAz árnyékolókkal felszerelt – együtt 250 négyzetméteres – vadonatúj medencék az Omega medence szomszédságában kaptak helyet. Az Omega medence közelében egy másik újdonságot már tavaly nyáron átadtak: játszótér épült lengőhintával, mérleghintával, csőcsúszdával, rugós játékokkal és mini várral.

Hungarospa Hajdúszoboszló gyermekmedenceA gyerekek számára ezzel együtt tényleg hatalmas kínálatot biztosít a Hungarospa. Elég csak a strandi Delfin medencére gondolni, illetve arra, hogy az aquaparkon belül további medencék várják a fiatal fürdővendégeket. Utóbbiak közé tartozik az állatfigurás csúszdás medence, a hódváras medence, a 6-12 éves korosztály számára létesített kalandmedence, vagy éppen a nagyon jópofa sodrófolyó, ahol úszógumikban ülve sodortathatják magukat a vendégek.

S mindezekhez vegyük hozzá az Aqua-Palace fedett élményfürdőben található gyerekvilágot, ahol egész évben biztosított a gyerekek kikapcsolódása. A fedett fürdőben bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, családi állatfigurás medence, csúszdás medence mellett játszóház, valamint pihenő-, pelenkázó- és szoptató helyiség is található.

A Hungarospában télen-nyáron rendszeresek a gyerekprogramok. Ebből a szempontból az idei nyár nagy eseménye lesz a Minimax gyerekstrand, ami július 27. és augusztus 10. között kerül megrendezésre a strandfürdőn belül található Vízipók meseszínpadnál. A két hétig tartó rendezvény keretében különféle animációs programokkal várják a gyerekeket, akik élőben találkozhatnak a gyerekcsatornán megismert játékfigurákkal.

A Hungarospa szolgáltatásairól minden további információt megtalálhat ide kattintva, a fürdőkomplexum megújult honlapján.