Fürdős akciók és programok június 26. és július 1. között.

  • Több fürdőben is gyerekprogramokkal készülnek a hétvégére, de sportprogramokra és éjszakai fürdőzésre is akad példa.

  • Celldömölkön a belépőjegyekre vonatkozó akciót hirdettek.

Budapest: a Palatinus és a Széchenyi fürdőbe látogató vendégek nem maradnak le a labdarúgó-világbajnokság aktuális meccseiről. A vb ideje alatt ugyanis mindkét fürdőben kivetítőn nézhetik a mérkőzéseket. A Széchenyi Gyógyfürdő esetében figyeljenek arra, hogy amennyiben az esti mérkőzést is meg kívánják tekinteni és korábban a fürdő társas termál vagy társas gőzosztályán helyezték el a holmijukat, akkor este 21:45 óra után fáradjanak át a kültéri medencékhez vagy az uszoda osztály szekrényeihez, kabinjaihoz. A mérkőzések végéig ugyanis kizárólag a fürdőnek ez utóbbi része marad nyitva.

Bonyhád: éppen pár napja emlegettük a Bonyhádi Termálfürdőt a nyári szezonban üzemelő termálstrandok között. Már csak azért is érdemes felkeresni a fürdőt, mert rendszeresek a programok a nyári folyamán. Ezen a héten szombaton, azaz június 30-án zenés éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben, a program 19 órakor Burai Krisztián fellépésével kezdődik, de esti italakciókkal is készül a fürdő.

Bükfürdő: számos nyári programmal várja vendégeit a következő időszakban a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Június 30-án 15 órától kreatív kuckóval és mini diszkóval szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket, 15:45-től pedig Nagy Jonathán bűvész gyermekműsora tekinthető meg.

Celldömölk: általában nyáron ritkák a belépőjegyekre vonatkozó akciók, ezért is érdemes kihasználni a celldömölki Vulkánfürdő új ajánlatait, amelyek a június 18. és szeptember 2. közötti időszakra érvényesek. Ennek keretében 16 óra után kedvezményes belépőket kínálnak, például egy felnőtt délutáni jegy csak 1090 forintba, a nyugdíjas és a gyermek jegy 640 forintba kerül. Péntekre, szombatra, vasárnapra szintén olcsóbb jegyekkel készül a fürdő: a felnőtt napijegy 2150 forintba, a nyugdíjas jegy 1350 forintba kerül. A helyi lakosoknak pedig még ennél is nagyobb kedvezményeket kínálnak.

Hajdúszoboszló: június 30-án (szombaton) 16 órától Szarvas Ferenc és a Kenguru Tánc SE bemutatója tekinthető meg a strandi nagyszínpadon. A Hungarospába látogató vendégeknek érdemes tudniuk, hogy idén nyáron egy akciós karszalagot is válthatnak, amivel kedvezőbb áron vehetik igénybe a fürdőkomplexum teljes szolgáltatási palettáját.

Makó: ezen a héten pénteken és szombaton is lesznek programok a Hagymatikum fürdőben. Pénteken esti jazz partyt rendeznek a kültéri élménymedencénél zenével, koktélokkal, fényjátékokkal. Szombaton pedig Sportnap és Rádió 88 Partyt tartanak, a vendégek ezen a napon sportversenyeken és játékos vetélkedőkön vehetnek részt.

Miskolctapolca: augusztus 26-ig minden szerdán, szombaton és vasárnap ingyenes aquafitneszt tartanak a Barlangfürdőben és a Miskolctapolcai Strandfürdőben is. A program előbbinél a kagylómedencében (rossz időben a fürdőcsarnokban), utóbbinál a családi medencében kerül megrendezésre.

Tiszakécske: Csöpi, a fürdő kabalája ezen a hétvégén ünnepli a születésnapját. Ennek apropóján szombaton 15 órától Kovácsovics Fruzsina ad gyerekkoncertet, vasárnap szintén 15 órától pedig az Alma együttes fog fellépni a fürdőben. Minderről és a hétvége további programjairól bővebb információkat olvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.