Fürdős programok és akciók július 3. és 8. között.

  • Gyerekprogramokkal, esti fürdőzéssel, rádiós kitelepüléssel is készülnek a fürdők erre a hétre.

  • Egyes helyeken akciós belépőjegyeket is kínálnak.

Agárd: július 7-én a Fehérvár Rádió kitelepül az Agárdi Termálfürdőbe, ahol 11 órától élő kívánságműsorral várják a vendégeket. A rádiósokat Keszeg Karcsi kölyökstrandjánál lesz érdemes keresni.

Bükfürdő: jó hír azoknak, akik nyáron sem vetik meg a szaunázást, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum majdnem egész júliusban kedvezménnyel kínálja a szaunás belépőket. Egészen pontosan az I+III. zónás, azaz a gyógy- és strandfürdőbe, valamint a szaunavilágba érvényes jegyeket. Ennek a teljes ára 4500 forint lenne, viszont július 31-ig 4000 forintért vásárolható meg. Az akció a július 23-27. közötti időszakra nem érvényes.

Celldömölk: szeptember 2-ig kedvezményes belépőket kínál a Vulkánfürdő. Az akció a 16 óra utáni, valamint a péntek, szombat, vasárnapi időszakra érvényes. Például egy délutáni felnőtt belépő 1090 forintba, egy nyugdíjas jegy 640 forintba kerül. A hétvégi napijegy ára felnőtteknek 2150 forint, nyugdíjasoknak 1350 forint. A további jegyárakat megtalálja a fürdő weboldalán.

Igal: július 7-én, szombaton élőzenés éjszakai fürdőzés lesz az Igali Gyógyfürdőben, ami ezen a napon éjfélig tart nyitva. Július 8-án, vasárnap pedig családi nappal várják a fürdőzőket. Ennek keretében a 10 év alattiak ingyen léphetnek be a fürdőbe, ahol programok, játékok, kézműves foglalkozások, valamint a Szeleburdi színház gyerekműsora vár rájuk.

Martfű: július 8-án a szolnoki Kölyökpark egy napra a Martfű Termál Spa strandjára költözik. Ez azt jelenti, hogy légvárral, babajátszóval és ügyességi játékokkal várják az érdeklődőnek. Minderről további részleteket olvashat a fürdő honlapján.

Sárvár: július 6-án (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a sárvári fürdőben. Az esti program 19 órakor indul, s a szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdőrészleg éjjel 2-ig tart majd nyitva. A zenés fürdőzésre 1900 forintért váltható belépő, a szaunavilágba érvényes kiegészítő jegy további 700 forintba kerül.

Tiszakécske: július 7-én és 8-án Kölyök fesztivált tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton bábszínházzal és bábkészítéssel várják a fiatal fürdővendégeket, 15 órától pedig Szekeres Adrienn ad koncertet a fürdő nagyszínpadán. Vasárnap óriás sakkal, óriás jengával és óriás amőbával tehetik próbára az ügyességüket a fürdőbe látogatók, 15 órától pedig az Apacuka zenekar fellépése zárja a hétvégi programok sorát.

Zalakaros: augusztus 26-ig minden napra különféle programokkal készül a Zalakarosi Fürdő. Ezek közé tartozik a strand területén „vándorló” Móka Túra, a 16:30-kor a kölyökstrandon megtartott vízi diszkó. Medencés tornából nincs hiány a fürdőben, hiszen a strandon minden egyes nap 10:30-kor és 15:30-kor aquasalsát, 14:30-kor vízi salsa partyt tartanak. Sőt, 13:30-kor senior klub patyn is részt vehetnek a vendégek a gyógymedence melletti térköves területen.