• Most megnézheti milyen a Hungarospa strandja naplemente után, hiszen két hónapon át minden héten éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Az egyik fürdőzésen egy sztárvendég is fellép.

Az elmúlt években nagyon felkapottá váltak az éjszakai fürdőzések, ami nem csoda, mert rendkívül hangulatosak tudnak lenni az ilyen esti programok. Ezen belül is különösen jók a nyaranta, a szabadtéri medencékben tartott csillagfényes fürdőzések.

Hajdúszoboszlón a szezonon kívül az Aqua-Palace élményfürdőben tartják az éjszakai fürdőzéseket, ilyenkor nyáron pedig a Hungarospa strandja ad otthon a zenés esti programoknak. Érdemes ezekre ellátogatni, hiszen a szezon vége után egy évig nem lesz lehetőség szabadtéri éjszakai fürdőzésre. Könnyű alkalmas időpontot találni, ugyanis az előttünk álló két hónapban minden hétre jutnak esti fürdőzések.

Ezeket a következő időpontokban tartják:
július 6-7. (péntek-szombat)
július 13-14. (péntek-szombat)
július 20-21. (péntek-szombat
július 27. (péntek) – A Strandok Éjszakája programsorozathoz kapcsolódóan. Ezen az estén egy sztárfellépő, Varga Viktor szórakoztatja a fürdővendégeket
július 28. (szombat)
augusztus 3-4. (péntek-szombat)
augusztus 10-11. (péntek-szombat)
augusztus 17-18. (péntek szombat)

A zenés éjszakai fürdőzések mindig 21 órakor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak. Ilyenkor a strandfürdőn belül az úgynevezett tradicionális strandrész üzemel, ez az 1/a., 1/b., 1/c. és 1/d. medencéket, a 2-es medencét és a hullámmedencét jelenti. Utóbbit különösen a figyelmükbe ajánljuk, ugyanis 22 és 23 órakor bekapcsolják a hullámszolgáltatást is.Hungarospa éjszakai fürdőzésFontos tudnivaló a nyári éjszakai fürdőzésekkel kapcsolatban, hogy rossz idő esetén elmaradnak. Amennyiben bizonytalan az időjárás, akkor indulás előtt érdemes a 52/558-551-es telefonszámon érdeklődni arról, hogy megtartják-e Hajdúszoboszlón a fürdőzést.