• Idén nyáron „Helló nyár” karszalagot is vásárolhatnak a hajdúszoboszlói Hungarospába látogató vendégek.

  • Azoknak lehet jó választás, akik egész nap maradnak és a fürdőkomplexum minden szolgáltatását igénybe szeretnék venni.

A Magyar Turisztikai Ügynökség „Helló nyár!” néven indított egy kampányt, amivel a belföldi utazásokat szeretnék népszerűsíteni a hazai turisták körében. A kezdeményezéshez szálláshelyek, vendéglátóegységek és turisztikai szolgáltatók csatlakoztak, utóbbiak közé tartozik a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum is.

Ennek keretében a Hungarospa idén nyáron (május 26. és augusztus 31. között) egy kedvező csomagárat biztosító karszalagot kínál a fürdőzők számára. Ez azoknak lehet jó választás, akik a hatalmas fürdőnek szinte mindegyik szolgáltatását igénybe szeretnék venni.

A „Helló nyár” karszalagok a strandfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő pénztárában vásárolhatók meg. Háromféle korosztálynak kínálják a karszalagot: felnőtteknek, diákoknak és gyerekeknek 12 éves korig. A karszalagok egész napos belépési lehetőséget biztosítanak az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, a gyógyfürdőbe, a strandfürdőbe és az aquaparkba. A felnőttek és a diákok esetén az aquapark nagycsúszdáira, gyerekeknél az aquapark minicsúszdáira érvényes a karszalag.

A „Helló nyár” felnőtt csomag 8000 forintba, a diákigazolvánnyal igénybe vehető diákcsomag 6500 forintba, a gyerekbelépő pedig 4500 forintba kerül. Ezek az árak jelentős kedvezményt jelentenek ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolna valaki az egyes fürdőegységekbe szóló belépőket.

Hungarospa mediterrán tengerpartElőszezon még a hó végéig
Sok fürdőben már június elejétől, vagy a nyári tanítási szünet kezdetétől magasabb, szezonális áron kínálják a belépőjegyeket. A Hungarospa esetében azonban csak a július 1. és augusztus 31. közötti időszak számít ilyen szempontból kiemeltnek.

Ez azt is jelenti, hogy ebben a hónapban, azaz júniusban még előszezoni áron válthatunk fürdőbelépőt. Mindez a fedett élményfürdőre, a strandra, gyógyfürdőre és az aquaparkra egyaránt érvényes. Júniusban egy felnőtt fürdőbelépőhöz képest 500-600 forintot is spórolhatunk a főszezoni árakhoz viszonyítva. Aki teheti, annak érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

A Hungarospa fürdőkomplexum jegyárait és minden további információt megtalál ide kattintva, a honlapjukon.