• Kettőt fizet, hármat kap akcióval és június közepéig még középszezoni árakkal várják a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőhöz tartozó bungalókba érkező vendégeket.

  • A szállásdíj a fürdőbelépőt is tartalmazza.

Mintha lenne egy nagyon jól felszerelt üdülőházunk valamelyik tó, vagy tenger partján. Talán ehhez hasonlítható legjobban a tiszakécskei Termál Bungaló jelentette szállásélmény. A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő közelében – magától a fürdőtől 400 méterre – tavaly nyáron adtak át 12 egyedi tervezésű, nagy teraszos bungalót.

A kellemes mikroklímát a hatalmas fenyőfák és a bungalók közötti területen lévő, 5×10 méteres, fűtött vizű medence biztosítja. A bungalók klimatizáltak, de fűthetőek is, így egész évben nyitva tartanak.

Tiszakécske Termál BungalóKétféle bungaló közül lehet választani, a kisebbek 27 négyzetméteresek és 2-4 fő kényelmes elszállásolására alkalmasak. A nagyobb bungalók 53 négyzetméteresek és 4-6 férőhelyesek, azaz akár többgenerációs családok, baráti társaságok számára is ideálisak lehetnek.

Az összes bungalóban díjmentes Wifi áll a vendégek rendelkezésére és a szállásdíj minden esetben tartalmazza a termálfürdő használatát. Alapesetben önellátóak a „bungik”, hiszen teljesen felszerelt konyha is tartozik hozzájuk, de igény esetén reggelit, vagy akár félpanziós ellátást is tudnak biztosítani a közeli Barack Hotelben.

Tiszakécske Termál BungalóA Termál Bungalók esetében június 22-ig tart a 2=3 akció, azaz 2 éjszaka foglalása esetén egy további éjszakát ajándékba adnak. Ez a lehetőség hétköznapokon érvényes. Emellett június 15-ig még középszezoni árakon vehetők igénybe a szálláshelyek.

Kattintson ide és megnézheti a bungalók szállásdíját, valamint minden további információt is megtalálhat a színvonalas szálláshelyről.Tiszakécske Termál Bungaló