• Aki szereti a fürdőkben a nyugodtabb, kisebb forgalmú időszakokat, annak célszerű még júniusra beiktatni egy pár napos nyaralást.

  • Cserkeszőlő ehhez ideális választás lehet.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében található az ország 10 legnépszerűbb termálfürdős települése közé tartozó Cserkeszőlő. Az üdülőhely fürdője május eleje óta immár teljes kapacitással üzemel, azaz nemcsak a téli fürdőnek is nevezett, háromszintes fedett részleg, hanem a strandfürdő is a vendégek rendelkezésére áll.

Az 5 hektáros szabadtéri részen összesen kilenc medence várja a fürdőzőket. A cserkeszőlői fürdő strandfürdőjében klasszikus gyógyvizes ülőmedencék mellett hullámmedence, tágas családi élménymedence, úszómedence és egy különleges ponyvacsúszda is található. Azaz a strandon minden korosztály számára biztosított a kikapcsolódás.

Érdemes lehet júniusban, a nyári főszezon előtt felkeresni a termálfürdőt, hiszen ilyentájt azért még kevesebb a turista, jobban eloszlanak az emberek a medencék között. Pláne június első felében, amikor még tart a tanítási időszak.

Cserkeszőlő strandfürdőAzoknak, akik júniusra be tudnak iktatni a naptárukba egy pár napos cserkeszőlői pihenést, egy kedvező csomagajánlatot kínál a Solaris Apartman & Resort. A fürdővel szemben lévő színvonalas apartmanház ajánlata június 30-ig, a vasárnap és péntek közötti időszakokra érvényes.

A csomag része a svédasztalos reggeli, valamint nem kell fürdőbelépőre sem költeni, hiszen az apartmanházban kapott karszalaggal naponta korlátlan alkalommal járhatnak át a termálfürdőbe. A vendégek külön díj fizetése nélkül használhatják az apartmanház zárt parkolóját, a Wifi-hálózatot, továbbá az apartmanok fürdőszobájában is elérhető számukra a cserkeszőlői termálvíz.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA 40-48 négyzetméteres standard apartmanokra vonatkozó ajánlat akár 1 éjszakára is foglalható.

Solaris Cserkeszőlő apartman