• A Bryan Adamas Tribute Band és Gáspár Laci is fellép a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szezonnyitó hétvégéjén.

  • Idén huszadik alkalommal rendeznek a fürdőben strandfocibajnokságot.

A közelmúltban írtunk arról, hogy mennyire változatos nyári programkínálatot állított össze a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. A főszezon minden hétvégéjére jut egy-egy rendezvény, ahol ismert énekesek és együttesek is fellépnek.

A nyári programok sorát a 20. Emlék Strandfoci Bajnokság nyitja június 23-24-én. Ezt a 90-es évek vége óta minden évben megtartják a fürdő egykori tulajdonosának, Szabó Istvánnak az emlékére. A mérkőzéseken 20 csapat küzd meg egymással, a legjobbak pénzjutalomban is részesülnek, de a gólkirályt, a legjobb kapust és a legjobb mezőnyjátékost is díjazzák.

A szezonnyitó hétvégén nem csak focit kínál a fürdő, hiszen szombaton a mérkőzések ideje alatt – 11:00 és 16:30 között – a Bryan Adams Tribute Band szórakoztatja a vendégeket. Vasárnap 15 órától pedig Gáspár Laci fellépése koronázza meg a hétvégét.

Itt minden további részletet elolvashat erről a rendezvényről és a fürdő további programjairól is.

Tisza-parti TermálfürdőAki több napot is eltöltene a fürdő közelében – akár valamelyik nyári programhoz kapcsolódóan – annak jó választás lehet a Barack Thermal Hotel & Spa. A négycsillagos, 50 szobás szálloda a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területén található, így a szálláshelytől a medencékig csak pár lépést kell tenni.

A szálloda az idei nyárra több, ajándék szolgáltatásokat és kedvező árat biztosító csomagajánlatot is összeállított. Ezek közül a Majdnem nyár ajánlat kifejezetten a főszezon előtti és utáni időszakra vonatkozik, azaz még július 15-ig, valamint augusztus 20. és szeptember 2. között érvényes. A július 15. és augusztus 20. közötti bő egy hónapra pedig Nyári ízelő és Barack hullám néven 2, 3, 4 és 5 napos csomagokat is kínál a szálloda.

Barack Hotel TiszakécskeAz összes nyári csomagajánlat közös pontja, hogy félpanziós ellátást, a fürdőkomplexumba és a szaunavilágba szóló korlátlan belépőt, a fürdőköpeny és a strandtörölköző használatát egyaránt tartalmazza.

Sőt, mindezek mellett wellness kupont és masszázst kupont is kapnak a fenti csomagokat foglaló vendégek, a főszezoni ajánlatok esetében pedig a 14 év alatti gyerekeknek ingyenes csúszdázási lehetőséget is biztosítanak. Szintén egy plusz érv lehet a Barack Thermal Hotel & Spa mellett, hogy a vendégek a távozásuk napján is zárásig használhatják a termálfürdő és a szaunavilág szolgáltatásait.

Amennyiben kíváncsi a csomagok áraira, illetve további információkra, akkor ide kattintva a szálloda honlapján minden tudnivalót megtalál.

Barack Hotel Tiszakécske