• Legalábbis a nyári szezonban.

  • A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő rendkívül gazdag nyári programkínálattal készül az előttünk álló hónapokra.

A tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő az idei nyáron is nagyon odateszi magát a nyári programkínálat terén. Ritkaságnak számít, hogy egy fürdő szinte minden nyári hétvégére szervezzen egy-egy fesztivált. Még július 27-i Strandok Éjszakájára is külön programokkal készülnek. Érdemes lesz a nyári fürdőlátogatást ezekhez a programokhoz igazítani.

Tisza-parti termálfürdőJúnius 23-24. – Ekkor indul a programsorozat a fürdő egykori tulajdonosának, Szabó Istvánnak az emlékére 20. alkalommal megrendezett strandfoci bajnoksággal. A mérkőzések mellett szombaton a Bryan Adams Tribute Band, vasárnap pedig Gáspár Laci fellépése biztosítja a jó hangulatot.

Június 30. – július 1. – Csöpi, a fürdő kabalája ünnepli a születésnapját, de nem ám egyedül! Meghívta legkedvesebb mesehős barátait is, itt lesz többek között Spongya Bob, Elza és Anna, Pókember és még sokan mások. Ebből az alkalomból szombaton Kovácsovics Fruzsina, vasárnap az Alma együttes fog fellépni a fürdőben. Szintén ezen a hétvégén első alkalommal rendezik meg a Tisza-parti női strandkézilabda tornát.

Július 7-8. – Kölyök strandfoci bajnokságon mérhetik össze tudásukat a legfiatalabb fürdővendégek. Szombaton Szekeres Adrienn, vasárnap pedig az az Apacuka zenekar ad koncertet.

Július 14-15. – Sör-Fürdő Fesztivált tartanak a nyár közepén. A sztárfellépők ekkor sem fognak hiányozni, hiszen szombaton az Unique együttes, vasárnap Takács Nikolas teszi tiszteletét a fürdő színpadán.

Tisza-parti termál fesztiválokJúlius 21-22. – Crazy Weekendet tartanak, azaz egész napos családi animációval készül a termálfürdő. Szombaton Soltész Rezsőt hallhatják a fürdőzők, vasárnap pedig Bereczki Zoltán szórakoztatja a vendégeket.

Július 27. – Ez egy pénteki nap lesz, ekkor tartják ugyanis a Strandok Éjszakáját. Az esti jó hangulatról DJ, valamint Vastag Csaba fog gondoskodni.

Július 28-29. – Latin hétvégét rendeznek, számos családi programmal. Vasárnap a Fiesta együttesből ismert Csordás Tibi ad majd koncertet.

Augusztus 4-5. – A retro hétvége jegyében szombaton Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, vasárnap pedig Keresztes Ildikó fellépését tekinthetik meg a fürdőzők.

Augusztus 11-12. – szombaton a Hevesi Happy Band szórakoztatja a termálfürdő vendégeit. Vasárnap hagyományok napját tartanak, azaz népi fajátszókkal, kézműves programokkal és autentikus vásárral készülnek a szervezők.

Augusztus 18. – Operett és musical gálával zárul a nyári rendezvények sora.

A programokról további információkat olvashat ide kattintva.

Tisza-parti termálfürdő gyerekmedenceAmennyiben egy jó szállásajánlat is érdekli, akkor érdemes megnéznie a fürdő szálláskínálatát. Ide kattintva tudhat meg bővebb információkat a Termál Bungalóról, ahol most egy akció is elérhető.