Fürdős programok és akciók május 23. és 27. között.

  • Nagyon sok fürdőben tartanak gyereknapi programokat az előttünk álló hétvégén.

  • Különféle játékokos foglalkozások mellett néhol a belépők is olcsóbbak, vagy ingyenesek lesznek a gyerekek számára.

Budapest – Paskál Fürdő: május 26-án, azaz szombaton gyereknapi úszóversenyt rendeznek a Paskál Fürdőben. Külön-külön indulhatnak az óvodások, valamint a 6-8 éves és a 8-14 éves iskolások. A délután folyamán vizes játékokat, mókás családi sorversenyeket, aqua discót, arcfestést és csillámtetoválást is tartanak.

Celldömölk: május 27-én gyereknapi programok lesznek a celldömölki Vulkánfürdőben. Ezen a napon – felnőtt kísérővel – a 14 év alattiaknak ingyenes a belépés. A nap folyamán ügyességi verseny, játszóház, búvárkodás, ugrálóvár, tűzoltó bemutató biztosítja a legfiatalabb fürdővendégek szórakozását.

Cserkeszőlő: a hétvégén gyereknapi programok lesznek a fürdőben. Szombaton bohóc és kígyó show-val, valamint fúvós és mazsorett csoport fellépésével, vasárnap ugrálóvárral várják a gyerekeket. Mindkét nap szaunaszeánszokat is tartanak, vasárnap pedig 14, 16 és 18 órakor vízi aerobikon is részt vehetnek az érdeklődők.

Debrecen: Bubu, a fürdő kabalaelefántja várja a gyerekeket május 27-én a mediterrán élményfürdőben. Ezen a napon vízi játékokat, gyerektornát és kreatív foglalkozásokat is tartanak a fürdőben. A 3-10 év közöttieknek a belépő csak 300 forintba kerül.

Igal: a gyógyfürdőben két program is lesz a héten. Május 25-én (pénteken) országos nyugdíjas találkozót és egészségnapot tartanak. A nap folyamán nyugdíjas tánccsoportok és énekkarok lépnek fel a fürdőben. Ezzel párhuzamosan a vendégek vérnyomásmérésen, testzsír mérésen, vércukor kockázatelemzésen és az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadáson is részt vehetnek.

A hétvégén gyermeknapi programokkal várják a fürdőzőket. A belépés szombaton és vasárnap a 12 év alattiaknak ingyenes. Vasárnapra pedig ugrálóvárral, trambulinnal, népi játékokkal, lufifigura hajtogatással várják a gyerekeket. Sőt, délután vízi vetélkedőt, bábelőadást és csúszdaversenyt is tartanak.

Igali termálfürdőHajdúszoboszló: május 27-ére gyereknapi programokkal készül a Hungarospa fürdő is. A strandfürdő gyerekmedencéjénél bábszínház, a strandfürdő meseszínpadánál és az élményfürdőben pedig kézműves foglalkozások és Miki Mini Party lesz.

Tiszakécske: a hétvége mindkét napján gyereknapi programokat tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ingyenes légvárral, csillámtetoválással, lufihajtogatással, kézműves programokkal és többféle vízi játékkal várják a fürdőzőket. A gyereknapi programokról további információkat tudhat meg a fürdő honlapján.

A fürdő “Termál Szerda” nevű akciója már csak ezen a héten és jövő héten érvényes. Ezen a két szerdán az egész napra érvényes belépő csak 1200 forintba kerül és a fürdő pizzériájában is jelentős kedvezményekkel várják a vendégeket.

Zalakaros: a termálfürdőben vasárnap, azaz május 27-én tartanak gyereknapi programokat. 9-től 13 óráig a strandon elektromos kisautózással, ugrálóvárral, népi játékokkal, vidám vetélkedőkkel kapcsolódhatnak ki a gyerekek. 14 órától a strandi játszóházban lesznek foglalkozások: társasjátékok, logikai és ügyességi feladatok.