• A hétvégén új medencéket vehetnek birtokba a Hajdúszoboszlóra látogató fürdőzők.

  • Gyerek- és szaunaprogramokat, esti fürdőzést és koncertet is tartanak a Hungarospában.

Hiába hozott a megszokottnál melegebb időt a május, azért ez még egy tóparti, vagy folyóparti fürdőzéshez nem az igazi. Már csak ezért is érdemes a pünkösdi hosszú hétvégén valamelyik termálfürdő felé venni az irányt.

Jó választás lehet a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum, ahol újdonságokkal és számos programmal várják a látogatókat. Az újdonságot az jelenti, hogy ezen a hétvégén két új gyermekmedencével bővül a strandfürdő kínálata, ezeket az Omega medence szomszédságában találják a fürdővendégek. Kisgyerekes családoknak ez egy újabb érvet jelent a Hungarospa mellett.

Szintén az előttünk álló hétvégétől látogatható az említett Omega medence is. Ezzel egyébként már majdnem teljes egészében a nyári üzemmódra vált a strandfürdő, hiszen pünkösdkor csak a mediterrán tengerpart medence nem fog üzemelni (május 26-tól már az is).

Vasárnapra és hétfőre (május 20-21.) programokkal is készül a fürdő. Vasárnap 14 órától Miki Mini Party lesz az Aqua-Palace élményfürdő gyerekvilágában. 15 órától pedig Kárpáti Eszter énekesnő ad koncertet a strandfürdő nagyszínpadán.

A szaunázás szerelmeseinek jó hír, hogy vasárnap délután – 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor – szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace szaunavilágában. Ezekre előzetesen a szaunakezelőnél kell feliratkozni. A vasárnap este fürdőpartyval zárul, a habos fürdőzést 20 és 22 óra között tartják az Aqua-Palace élményfürdőben.

Hungarospa Hajdúszoboszló strandfürdőA gyerekek hétfőn sem fognak unatkozni, ugyanis 14 órától pünkösdi Miki Mini Partyn vehetnek részt az élményfürdőben. Meleg idő esetén a gyerekkel jó program az aquapark felkeresése is. A csúszdás fürdőrész a hétvége mindhárom napján 12 és 16 óra között várja a vendégeket. Ráadásul pünkösdkor is érvényes az előszezoni akció, aminek keretében a 2 órás belépőjegy áráért 4 órán keresztül csúszdázhatnak a vendégek.

A fürdőről és a programokról minden további információt megtalál a Hungarospa honlapján.