Fürdős akciók és programok március 14. és 19. között.

  • Hétvégén rengeteg program lesz a budapesti fürdőkben, több helyen is szerveznek fürdőbejárásokat.

  • Éjszakai fürdőzést tartanak Miskolctapolcán és Tiszakécskén is.

Budapest: március 19-én többféle program is lesz a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-hez tartozó fürdőkben.

Széchenyi Gyógyfürdő: 11, 12 és 13 órakor Eliza Bliss koncertet tartanak. 13:30-kor veszi kezdetét a Cheerleader Show – akrobatikus táncbemutató. 14 és 15 óra között szinkronúszók rekordkísérete tekinthető meg. 17:30-tól pedig Parkour Show veszi kezdetét. 12 és 16 órakor gyógyvíz kóstolót és idegenvezetést is tartanak.

Gellért Gyógyfürdő: 11 és 17 órakor divatbemutató lesz, 12, 13 és 14 órakor Roma Classic koncert. Idegenvezetéssel is bejárható a fürdő, méghozzá 10, 13 és 16 órai kezdettel.

Rudas Gyógyfürdő: ezen a napon 20 százalékos kedvezményt adnak a 20 perces aromamasszázsok árából. 10 és 12 órakor ebben a fürdőben is lesz idegenvezetés.

Lukács Gyógyfürdő: 16 és 22 óra között DJ szórakoztatja a vendégeket. Gyógyvízkóstolót és idegenvezetést pedig 11 és 15 órakor tartanak.

Király Gyógyfürdő: 17, 18 és 19 órakor hastánc bemutató lesz. 14, 16 és 18 órai kezdettel pedig idegenvezetéssel járható be a patinás fürdő.

Paskál Gyógy- és Strandfürdő: a nap folyamán több kategóriában is lesz úszóverseny, továbbá animációs programokat is tartanak és testanalízisen is részt vehetnek az érdeklődők. Egész nap kedvezményes, kétórás jeggyel látogatható a fürdő.

Dandár Gyógyfürdő: 10 százalékos kedvezményt adnak a napi belépőjegyek árából.

Csillaghegyi Strandfürdő: itt is lesz úszóverseny, hat kategóriában mérhetik össze erejüket a vállalkozó szellemű fürdővendégek.

A fenti fürdőknél, ahol hirdetnek idegenvezetést, minden esetben előzetes regisztráció szükséges. Erre a következő email-címeken van lehetőség: info.szechenyi@spabudapest.hu, info.gellert@spabudapest.hu, rudas@spabudapest.hu, lukacs@spabudapest.hu, kiraly@spabudapest.hu.

Bükfürdő: március 15-én, 11:30 és 12:00 között csúszdaversenyt tartanak, 15:30-tól pedig kreatív foglalkozáson vehetnek részt a legkisebb fürdővendégek Bükfürdőn.

Hajdúszoboszló: március 15-én, 14 órától ünnepi műsort ad az Aqua-Palace élményfürdőben a Táltos Dráma és Musical Társulat.

Harkány: háromszor tartanak szaunaceremóniákat a héten: szerdán, szombaton és vasárnap. Ezek mindhárom nap 16 órakor veszik kezdetüket.

Igal: masszázs varázs hétvége lesz az Igali Gyógyfürdőben. Március 18-án és 19-én különleges masszázsok vehetők igénybe 2017 forintos egységáron. A választható masszázsokról a fürdő honlapján tájékozódhat.

Miskolctapolca: március 18-án, szombaton hangulatos éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a Barlangfürdőbe látogató vendégek. A program 18:30-kor veszi kezdetét és éjfélig tart. Az esti jegyek 2600 forintba kerülnek, de akinek van erre a napra érvényes napijegye az részt vehet az éjszakai fürdőzésen is. Szaunaszeánszokat is tartanak, ezek 500 forintos jegy ellenében látogathatók.

Miskolctapolca dögönyöző medenceTiszakécske: március 17-én tavaszköszöntő szauna esttel várja vendégeit a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Ezen a napon 18, 19 és 20 órakor lesznek szaunaszeánszok. Március 18-án (szombaton) pedig tavaszváró éjszakai fürdőzést tartanak. A programokról további részleteket olvashat a fürdő weboldalán.

Zalakaros: a szaunázást kedvelőknek érdemes lesz hétvégén ellátogatniuk a Zalakarosi Termálfürdőbe. Március 18-án mentás szaunaszeánszot, március 19-én pedig pálinkás szaunaszeánszot tartanak.