Termálfürdős programok és akciók március 7. és 12. között.

  • Egymást érik a különféle nőnapi programok a következő napokban.

  • Van ahol kedvezményekkel, máshol éjszakai fürdőzéssel kedveskednek a hölgyeknek.

Berekfürdő: március 11-én, azaz szombaton egészségnapot rendeznek a Berekfürdői Gyógyfürdőben. Ezen a napon előadásokkal, frissítő masszázzsal, csoportos gyógytornával, érvizsgálati lehetőséggel várják a látogatókat. A programokról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Debrecen: március 11-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit az Aquaticum élményfürdő. A program 19 órakor veszi kezdetét, medencezárás pedig csak 0:30-kor lesz. A különleges fény- és hangtechnikát felvonultató rendezvényre a belépőjegy 1700 forintba kerül, de akinek van aznapra érvényes napijegye, az 1000 forintért vehet részt a fürdőzés 21 óra utáni részén.

Győr: március 10-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. Ezen az estén 9-től éjfélig tart nyitva a létesítmény, ahol 22 és 23 órakor szaunaszeánszok is lesznek.

Hajdúszoboszló: március 8-án, nőnap alkalmából meglepetéssel és ingyenes szaunaszeánszokkal várja a vendégeket az Aqua-Palace élményfürdő. Erről bővebben olvashat ide kattintva.

Harkány: ezen a héten nemcsak hétvégén, hanem szerdán is lesz szaunaceremónia a fürdő szaunarészlegében. Ráadásul március 11-én, azaz szombaton nőnapi éjszakai fürdőzést is tartanak. Az esti program 20 órától éjfélig tart, az első 38 hölgyvendégnek pedig ingyenes masszázzsal kedveskednek. A zenés éjszakai fürdőzésre a belépőjegy egységesen 1150 forintba kerül.

Igal: nőnapi hétvége lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ez egyrészt csak a hölgyek számára igénybe vehető csomagajánlatot, másrészt programokat is takar. A kedvezményes csomagajánlat a szaunába is érvényes napi belépőt, 30 perces kényeztető illóolajos masszázst és halpedikűrt tartalmaz, az ára pedig 5500 forint.

A fürdőben szombaton és vasárnap is lesz vízi torna, szombaton a hölgyeknek ingyenes, vasárnap pedig fizetős szaunaszeánszok. Mindkét nap minden 18 év feletti női vendéget meglepnek egy 500 forintos masszázskuponnal. Vasárnap délután pedig nőnapi medencepart veszi kezdetét, a sztárvendég a 2016-os Sztárban sztár győztese, Veréb Tamás lesz.

Martfű: a termál spában március 11-én éjszakai fürdőzést rendeznek. A fürdő hasonló rendezvényeinek specialitása az esti filmvetítés, ami most sem marad el és 22 órakor veszi kezdetét. A belépőjegy 1300 forintba kerül.

Martfű termál éjszakai fürdőzésMiskolctapolca: március 8-án, nőnap alkalmából a Barlangfürdő kedvezményes csomagajánlatot kínál a hölgyek részére. A csomag egy belépőjegyet és egy választható olajjal végzett 40 perces testmasszázst foglal magában. A csomag teljes ára 5400 forint, de a hölgyek ezen a napon 4860 forintért vásárolhatják meg.

Tiszakécske: március 8-án a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe érdemes lesz ellátogatniuk a hölgyeknek. Az ezen a napon érkező vendégek ugyanis ingyenes szaunabelépőt kapnak, amit a következő fürdőlátogatáskor tudnak felhasználni.