• Ajándékkal köszöntik a fürdőbe érkező hölgyeket március 8-án.

  • Ezen a napon is térítési díj nélkül látogatható a Szaunavilág, ahol szaunaszeánszokat is tartanak.

Március 8-án, szerdán a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben is megünneplik a nemzetközi nőnapot. Ezen a napon a hölgyeket ajándékkal köszöntik a fürdőkomplexum bejáratánál. A nap folyamán pedig több alkalommal is kényeztető szaunaszeánszokat tartanak. Ráadásul nőnapon is érvényes az élményfürdő akciója, aminek keretében térítési díj nélkül látogathatják a vendégek a Szaunavilágot (az akció egyébként még március 14-ig tart).

Az élményfürdő Szaunavilágában három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülő- és taposómedence, továbbá tágas pihenőrészleg található. A nőnapi kényeztető szaunaszeánszokat 16, 17 és 18 órakor tartják. Ezekre előzetes feliratkozás szükséges, amit a szaunakezelőnél tudnak megtenni a vendégek.

A nőnap jó alkalom lehet arra is, hogy az urak a fürdőlátogatás mellett még egyéb ajándékokkal is meglepjék a párjukat, lányukat, lánytestvérüket, édesanyjukat, vagy akár nagymamájukat. Erre tökéletesek lehetnek a fürdőben elérhető wellness szolgáltatások.

A 90 perces méregtelenítő csomag például Dermalife-ot, cellulit kezelést, talpmasszázst és egy kancsó teát foglal magában. Az érzéki kényeztetés csomag pedig 30 perces Pindasweda masszázst, 6 perces szoláriumozást, valamint egy kancsó teát tartalmaz.

Hajdúszoboszló élményfürdőA nőnapi akcióról és a fürdőben elérhető egyéb szolgáltatásokról ide kattintva találhat további részleteket.